سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستى ورزیدن نیمى از خرد است . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :24
بازدید دیروز :56
کل بازدید :842677
تعداد کل یاداشته ها : 1319
103/2/6
5:2 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

آشنایی کامل با گروه ها در ویندوز (شماره 1216)

منبع: it.myjigi.com

برای آشنایی بیشتر با گروه ها به شکل زیر توجه کنید:

 

اعضای گروه Local Group همان کاربرانی هستند که شما می سازید. در واقع اختیارش در دست شماست. گروه های Built In Group خود شامل دو دسته ی مختلف هستند:

  1. Built In Local
  2. Built In System

گروه Administrators جز دسته ی Built In Local می باشد. در واقع شما می توانید هر کاربری که خواستید، جز گروه های مختلف این دسته بکنید. مهمترین گروه های این دسته عبارتند از:

  1. Administrators: قوی ترین کاربر سیستم عامل مایکروسافت است که اختیار تام در سیستم دارد.
  2. Power Users: اعضای این گروه در واقع معاونین سیستم هستند. اصلی ترین کار این سیستم Sharing است.(نکته ی مهم در سوالات مایکروسافت!)
  3. Backup Operators
  4. Users
  5. Replicator: همسان سازی DC ها در شبکه های دامین.
  6. Guest: ضعیف ترین کاربر سیستم عامل ویندوز

گروه های عضو دسته ی Built In System به نوعی خاص هستند. شما نمی توانید هیچ کاربری را جز گروه های موجود در این دسته کنید. هر کاربر در هر لحظه بنابر کار و وظیفه ای که در حال انجام دادن آن است، جز یکی از گروه های این دسته قرار می گیرد. در دادن دسترسی ها(Permissions) به یک فایل به اشتراک گذاشته، این گروه ها ارزش فوق العاده زیادی پیدا می کنند. از اعضای این دسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. Everyone: همه می توانند یک فایل را بخوانند.
  2. Authenticated: افرادی که با اکانت معتبر وارد سیستم شوند، جز این دسته قرار می گیرند.
  3. Anonymous Logon: افرادی که بدون اکانت معتبر وارد سیستم شوند، جز این گروه هستند. همین که شما سایتی مثل یاهو دات کام را باز می کنید در واقع بدون داشتن هیچ نوع اکانت معتبری وارد یک کامپیوتر شده اید و فایلی را باز کرده اید. در این حال، شما جز این گروه قرار میگیرید. نکته ی بسیار بسیار مهمی که وجود دارد این است که در XP SP2 به بعد، این گروه زیر مجموعه ای از گروه Everyone نمی باشد. قابل توجه برنامه نویسان شبکه!
  4. Creator Owner: هر کاربری که مالک یک فایل باشد، در این دسته قرار می گیرد.
  5. Network: کاربرانی که از طریق شبکه وارد سیستم می شوند.
  6. Dial up: افرادی که با شماره گیری وارد سیستم شما می شوند جز این دسته هستند.
  7. و چند گروه دیگر

این پست را تا جایی که امکان داشت سعی کردم کامل به نگارش در بیاورم. مبحث گروه ها بسیار حائز اهمیت است. اهمیت این مطلب زمانی برای شما آشکار خواهد شد که بگویم اگر جز یک شبکه باشید، چه فایلی را به اشتراک گذاشته باشید و چه نه، فرقی نمی کند. چون مدیرشبکه به راحتی آب خوردن می تواند به تمام فایل های کامپیوتر شما دسترسی داشته باشد. دقیقن به راحتی آب خوردن! برای جلوگیری از این کار، شما باید با گروه ها آشنایی کامل داشته باشید و به هر گروه دسترسی مناسبی بدهید.