رفع پیغام " No Dial Tone " در هنگام ارتباط اینترنت (شماره 50)
مباحث این مقاله در ویندوز های XP و Home Edition مورد استفاده قرار می گیرد.
ممکن است در هنگام برقراری ارتباط با اینترنت با پیغامی مبنی بر "No Dial Tone" مواجه شده باشید . شکل کلی این پیغام بصورت زیر می باشد :
Error 680: There is no dial tone
در این مطلب سعی می کنیم تا شیوه رفع این مشکل را بررسی کنیم .
الف ) اطمینان از امکان برقراری ارتباط از طریق خطوط تلفن
در ابتدا بهتر است از وجود ارتباط در شبکه ارتباطی تلفن منزل یا محل کارتان اطمینان حاصل کنید. برای این کار می توانید به جای محل اتصال سیم خط تلفن به کامپیوتر یک تلفن قرار دهید و سپس مطمئن شوید که خط شما امکان برقراری ارتباط را به شما می دهد .
ب) بررسی وضعیت سیم تلفن
1- برای اطمینان از عملکرد صحیح کابل برقرار کننده ارتباط بهتر است در ابتدا دو طرف آن را بررسی کرده و از اتصال صحیح سوکت های آن اطمینان حاصل کنید .
2- دقت کنید که آیا کابلی که از خط تلفن شما خارج شده است ، به قسمت Line مودم سیستم تان متصل شده است یا خیر؟
3- از یک کابل دیگر برای برقراری ارتباط مودم با خط تلفن استفاده کنید. اگر مشکل شما رفع شد مطمئناً در کابل و سیم ارتباطی تان مشکلی وجود دارد .
4- در صورتی که کابل جایگزینی جهت استفاده ندارید از کابل مودم جهت اتصال یک تلفن با خط تلفن منزل تان استفاده کنید . اگر صدایی از گوشی تلفن خارج نشود باید ایرادی در سیم ارتباطی وجود داشته باشد .
ج) بررسی وضعیت مودم
یک تلفن را به قسمت Phone مودم متصل کنید و سپس گوشی را بردارید تا مطمئن شوید مودم تان امکان برقراری ارتباط را دارد و به درستی کار می کند. در صورتی که صدایی نمی شنوید باید مشکلی در مودم شما وجود داشته باشد .
د) بررسی نسخه درایور و نرم افزار مرتبط با مودم
برای ارتباط صحیح مودم با دیگر سخت افزار های موجود در سیستم شما باید از برنامه راه انداز و درایور مربوط به آن مودم استفاده کنید :
1- در منوی Start و در گزینه Control Panel کلیک کنید. سپس گزینه Printers and Other Hardware را انتخاب کنید.
2- گزینه Phone and Modem Options را کلیک کنید و سپس در زبانه و برچسب Modems کلیک کنید.
3- در لیست مودم های نصب شده ، به دنبال نام مودم خود بگردید و آن را کلیک کنید. سپس گزینه Properties را کلیک کنید.
4- در کادر Modem Properties زبانه یا برچسب Driver را کلیک کنید و سپس اطلاعات مربوط به درایور را مشاهده کنید.
5- با شرکت و کارخانه سازنده مودم تان از طریق اینترنت و در سیستم دیگری ارتباط برقرار کرده و در سایت اینترنتی آن شرکت به دنبال نسخه های جدید و بروز رسانی شده مرتبط با نوع و مدل مودم خود بگردید.
6- البته می توانید با شرکت سازنده و از طریق ایمیل ارتباط برقرار کرده و با اعلام نوع و مدل مودم تان از سازگاری آن با ویندوز XP اطمینان بدست آورید.
7- در صورت وجود نسخه جدید درایور آن را از طریق سایت کارخانه مربوطه دریافت کرده و در سیستم تان نصب کنید.
ه ) بررسی وضعیت ساختار بندی مودم در Device Manager
برای اطمینان از وضعیت صحیح ساختاربندی مودم می توانید از مراحل زیر پیروی کنید:
1- آیکون مربوط به My Computer را راست کلیک کرده و سپس گزینه Manage را در آن انتخاب کنید.
2- در پنجره Computer Management گزینه Device Manager را انتخاب کنید.
3- در صورتی که مودم شما در لیست به همراه یک علامت دیده می شود :
· یک علامت تعجب مشکی رنگ در یک کادر زرد رنگ به معنی آن است که قطعه در وضعیت دارای مشکلی قرار دارد . البته توجه داشته باشید که یک قطعه در چنین وضعیتی ممکن است با سیستم عامل ارتباط برقرار کرده و کار کند.
· یک علامت ضربدر قرمزرنگ نشان می دهد که قطعه در وضعیت غیر فعال قرار دارد . البته این علامت بدان معنی است که قطعه بطور فیزیکی در سیستم متصل است ولی امکان دسترسی منابع سیستم بصورت نرم افزاری به آن وجود ندارد . در چنین وضعیتی با راست کلیک کردن بر روی نام قطعه و انتخاب گزینه Enable می توانید از آن استفاده کنید.
· یک علامت تعجب آبی رنگ در یک محیط سفید رنگ ویژگی "Use automatic settings" برای قطعه انتخاب نشده و آن منابع بصورت دستی باید برای قطعه تعریف شوند.
4- اگر چندین درایور یکسان و هم نام مربوط به مودم در لیست نشان داده می شود بهتر است موارد اضافی را حذف کرده و تنها یکی از آنها را نگه دارید .
و) بررسی امکان اختلال با یک کارت شبکه
اگر شما در سیستم تان کارت شبکه ای ندارید می توانید از این قسمت صرفنظر کرده و به قسمت بعدی بروید .
1- آیکون My Computer را راست کلیک کرده و سپس گزینه Manage را انتخاب کنید.
2- در پنجره ComputerManagement گزینه Device Manger را انتخاب کنید.
3- گزینه Network Adapters را توسعه داده و سپس بر روی نام درایور کارت شبکه تان راست کلیک کنید و آن را غیر فعال کنید ( گزینه Disable را انتخاب کنید) .
در صورتی که پس از انجام این کار مشکل تان رفع شد یک اختلال در استفاده همزمان مودم و کارت شبکه سیستم تان وجود دارد .
ز) بررسی وضعیت Regional Settings در مشخصات مودم
اگر کشور مربوط با نوع مودم شما اشتباه تعیین شده باشد ، ممکن است در هنگام برقراری ارتباط و گوش دادن به صدای مودم با صداهای اشتباهی مواجه شوید . برای بررسی این وضعیت :
1- گزینه Start را انتخاب کرده و سپس گزینه Control Panel را انتخاب کنید.
2- گزینه Printers and Other Hardware را انتخاب کنید. سپس گزینه Phone and Modem Options را در پنجره نمایان شده انتخاب کنید.
3- زبانه یا برچسب Dialing Rules را کلیک کنید. موقعیت خود را انتخاب کرده و سپس گزینه Edit را انتخاب کنید.
4- زبانه General را انتخاب کرده و سپس مطمئن شوید که نام کشور تان را به درستی از لیست Country یا region انتخاب کرده اید
ح) غیر فعال کردن تست Dial Tone سیستم
اگر نتوانستید ایراد مربوط به پیغام "No Dial Tone" را رفع کنید ممکن است با غیر فعال کردن تست بررسی وضعیت Dial Tone در سیستم به اینترنت متصل شوید . برای غیر فعال کردن این وضعیت :
1- گزینه Start و سپس Control Panel را انتخاب کنید.
2- گزینه Printers and Other Hardware را انتخاب کرده و سپس Phone and Modem Options را انتخاب کنید .
3- زبانه Modem را انتخاب کرده و سپس مودم تان را از لیست مودم های نصب شده انتخاب کنید .
4- زبانه Modem را کلیک کنید. در کادر مقابله ای Wait for dial tone before dialing کلیک کنید تا این کادر غیر فعال شود . سپس گزینه OK را انتخاب کنید.
بازیابی نامه های الکترونیکی از چندین صندوق پستی(شماره 30)
بسیاری از کاربران سرویس پایه و بنیادی اینترنت ، یعنی پست الکترونیکی بنابه دلایل متعددی مجبورند بیش از یک نشانی پست الکترونیکی داشته باشند ، این پدیده در بسیاری از محیطهای عملیاتی بروز می کند .
نرم افزار ePrompter که یک ابزار نرم افزاری رایگان است ، مشکل سرکشی به صندوقهای پستی متعدد را به نحو قابل توجهی رفع کرده است . این برنامه پس از اجرا در System Tray قرار می گیرد و در پشت صحنه و در فواصل زمانی مشخص و قابل تنظیمی به تمامی صندوقهای پستی شما سرکشی می کند و در صورتی که نامه ای در هر یک از صندوقهای شما وجود داشته باشد آنرا بازیابی کرده و در انتهای کار تعداد نامه های جدید هر صندوق پستی را به شما نشان می دهد.
این برنامه کم حجم و در عین حال سودمند قادر است علاوه بر استفاده از پروتکل POP3 برای واکشی نامه ها، صندوقهای پستی مبتنی بر وب نظیر Yahoo Mail, Hotmail, Mail.com را نیز بازیابی کند . پس از دریافت نامه ها شما می توانید به راحتی به مدیریت صندوقهای پستی خود بپردازید . در حال حاضر تنها نکته ای که به عنوان یک نقطه ضعف می توان برای این نرم افزار ذکر نمود عدم توانایی ارسال ضمائم یا Attachment به همراه نامه است .
ایجاد چند ID مجازی در یاهو مسنجر(شماره 27)
از منوهای loginرا زده و my profileرا باز کنید.سپس creat/edit my profileرا بزنید.
احتمالا از شما id و passwordخواسته خواهد شد.بعد از دادن ان وارد صفحه ساخت ای دی خواهید شد.
creat new public profileرا بزنید.در اینجا شما میتوانید idمجازی خود را بسازید.بعد از اینکه idشما قبول شد وارد my yahooمیشوید این به معنی میده که id شما مورد تائید قرار گرفته.
دوباره به صفحه اول باز گردید. خواهید دید که دو idدارید.اگر اینطور نیست refreshرو بزنید.شما می تونید تا ۶ id به این ترتیب بسازید.جلوی idاصلی شماDefault*نوشته شده.میتوانید یک id دیگر از بین idها رو به عنوان اصلی انتخاب کنید برای این کار Make Default را که جلوی id است بزنید.
پس از پایان کار finish editigرو بزنید.اکنون شما میتوانید با تمام این ای دی ها وارد روم ها شوید. یا در یک لحظه با چند تا از انها با فرد مورد نظرتون چت بزنید.
با Routerها (مسیریابها) آشنا شویم (شماره 24)
روتر چیست؟
روتر به دودسته تقسیم میکنن :
روتر های سخت افزاری:( که یک دستگاه صرفآ برای ماکار routing رو انجام میده,وبرای کارش هیچ احتیاجی به یه کامپیوترنداره,بلکه خودش درست مثل یک کامپیوتر Ram,CPU,System-Board,Slot,… داره و البته سیستم عامل مخصوص به خود که به
اسم IOS هم اون رو میشناسن . یه روتر سخت افزاری درست مثل یه کامپیوتر محل های برای اضافه کردن کارت های جانبی و ... رو داره .
روترهای نرم افزاری : ( که در واقع بک روترسخت افزاری شبیه-سازی شده هستن.) ازنظر کارکردی عملآ کار یک روتر نرم افزاری رومیکنن ولی خیلی مزایا و کارها هست که فقط توسط یک روتر واقعی ( سخت-افزاری) قابل انجام هست ... . روترهای نرم افزاری رو همون سیستم عامل ها شبیه سازی میکنن . و در واقع میشه گفت که یک سیستم عامل رو (توسط امکاناتی که خودش بما داده , مثلآ Routing and Remote access در ویندوزهای سرور مایکروسافت . ) جوری تنظیم میکنن که کار یک روتر رو برای ما انجام بده.
در یک سیستم عامل مثل ویندوز 2000 سرور,این کار به راحتی نصب 2 عدد کارت شبکه و
راه-اندازی یک سرویس هست ! ولی در سیستم عاملی مثل یونیکس/لینوکس با کمی دردسر بیشتر هم همراه خواهد بود .
کار یک Router چیست؟
روترها همونطور که از اسمشون پیداست (Router=مسیر یاب ) کارشون مسیر یابی برای
بسته ها (Packet)ی اطلاعات در شبکه هست .روتر میگرده و بطور مثال کوتاه ترین مسیر رو برای رسیدن این متن از سرور ما به کامپیوتر شما , کوتاه ترین مسیر رو از بین هزاران-هزار
کامپیوتر متصل به اینترنت پیدا میکنه.البته این کار به این سادگی که شنیدین نیست و بر عکس یک کار پیچیده هست که فقط روتر ها اون کار رو بلدن , به کسی هم یادش نمیدن. J یه روتر همچنین میتونه دو شبکه مجزا رو که هر کدوم nodeهای خودشون دارن رو به هم وصل کنه .
یه روتر همچین میتونه مثلآ بصورت به Access Server عمل کنه . این اکسس سرور دقیقآ همون چیزی هست که شما وقتی شماره ISP رو میگیرید , ارتباط شما رو با سرور اونجا برقرار میکنه . IP هم که شما بعنوان Server-IP و یا Default-Gateway در گزارش IPConfigمی بینید.
در واقع IP همون Access Servere که یه روتر هست که به اون ابزاری ( کارت جانبی) اضافه کردن که کنترل و مدیریت مودم ها رو به عهده داره .
البته حتمآ میدونید که , این اکسس سرور نیست که به شما ip میده یا شما رو تغذیه یکنه ....
البته این ها تنها کاهایی نیستن که یه روتر میکنه, بلکه کارهای بسیار زیاد و قابلیتهای مفید دیگری هم هستن که خارج از حوصله این متنه.
Routerدستور کار خودش رو از کجا تهیه میکنه ؟
خوب ... . وقتی یه مدیر شبکه میخواد یه کاربر برای سرورش تعریف کنه, کامیوتری رو به شبکه اش اضاف کنه با مثلآ یه میل-سرور راه اندازی کنه , خیلی راحت میشینه پشت سرورش ( فرض میکنیم Win2000 AS) وبکمک Active-Directory service کابر جدید و کامپیوتر جدید رو به دامین (Domain) اضافه میکنه , و با نصب Exchange server میل سرورش رو هم راه میندازه.
ولی یه روتر که هیچکدام از این چیرها رو نداره... !!!! L نهایت لطفی که ممکنه جناب روتر
بما کنه اینه که IOS prompt رو در اختیار ما بذاره که اون هم بصورت Text-Base هست,یعنی شما فقط با چیزی شبیه محیط Dos سر و کار دارید.
حتمآ با ناراحتی تمام پیش خودتون این فکر رو میکنین که :" لعنتـــــــــی ... باید بشینم همه چی رو دونه دونه و با زیر-رو کردن قسمت های مختلف و زمخت و خشک ISO , وارد کنم ... " .
خوب این هم روشی هست واسه خودش.ولی احمقانه ترین کاری هست که یه admin
ممکه انجام بده !!!
این کار مثل این میمونه که بشینی تموم تنظیمات active-directory رو از طریق ابزارهای اغلب تحت داس microsoft active-directory support tools انجام بدی , اون هم از روی همون سرور !!!!!!!
ولی خوشبختانه راه دیگری هم هست که اون , همونStartup-Config روتر ماست .
این startup-config فایلی هست که برای یک روتر , دقیقآ همانند یک Command.com/Autoexec.bat/Config.sys برای سیستم عامل داس عمل میکنه . البته اضافه کردن command.com به لیست این مثال بنا به دلایلی درست نیست , ولی به همون دلایل هم (بعدآ خواهید دونست چرا ... ) میشه این رو حساب کرد .
ایمیل چطور کار میکند؟(شماره 22)
(مخففInternet Mail Protocol) پروتکل پیشرفته تری است که چنین مشکلات مختلفی را بر طرف می کند. باIMAP نامه ها روی سرور ایمیل باقی می ماند و می توانید نامه ها را در چند پوشه مرتب کنید وهمه این پوشه ها هم در خود سرور باشد.
وقتی در نامه هایتان جستجو می کنید ، این کار در سرور انجام شود ، نه در کامپیوتر شخصی شما. به این ترتیب دستیابی به نامه ها در تمامی آن پوشه ها از روی هر ماشینی ممکن خواهد بود. در عین حال میتوان نسخه ای از نامه ها را دانلود کرد و روی دستگاه خود نگه داشت تا در موقعی که به اینترنت وصل نیستیم هم بتوانیم آنها را بخوانیم.
برنامه خدمات گیرنده ایمیل از طریق پورت 143 به سرور IMAP وصل می شود و پس ازاعمال چند دستور متنی، تمامی کارهای مورد نظر را ، از فهرست کردن عنوان نامه های درون یک پوشه گرفته تا پاک کردن و جستجو کردن و دریافت نامه ها ، انجام میدهد .
آیا شما واقعا در اینترنت ناشناس هستید؟ (شماره19)
بسیاری از مردم بر این باورند که زمانی که پیامی را به یک گروه خبری پست می کنند
و یا در اینترنت در حال گپ با دوستان هستند ناشناس می مانند.گاهی فکر می کنند کسی متوجه نمی شود که آنان از پایگاه های ضد اخلاقی بازدید کرده اند.فکر می کنند که پیام های پست الکترونیکی یا آدرس هایی که در اینترنت می روند به صورت کاملا مخفی می ماند.آیا تاکنون حس نکرده اید کسی شما را تعقیب می کند؟اگر دوست دارید به خاطر بیاورید که تاکنون از چه سایتهایی دیدن کرده اید کافی است سری به پایگاه وب http://www.privacy.net/ بزنید و روی گزینه Full Analysis کلیک کنید.
در عرض چند دقیقه لیستی تهیه می شود که برای شما درس عبرتی است!این گزارش
تقریبا شامل کوهی از اطلاعات است که شامل آدرس های اینرنتی و آدرس های پست الکترونیکی است که تا کنون شما در اینترنت از آنها استفاده کرده اید.
آیا بازهم فکر میکنید که ناشناس هستید؟!
افزایش واقعی سرعت اینترنت (شماره 15)
این کارو حتما بکنید تا سرعت اینترنتتون تا ده برابر افزایش پیدا کنه . این کار باعث میشه هر صفحه ای برای دومین بار یا بعد از اون که میخواد باز شه به سرعت هر چه تمام باز بشه.
توجه: اگر مراحل رو انجام دادید و در ابتدا تغییری احساس نکردید اون رو پاک نکنید چون تو جایی که شما فکرش رو نمیکنید به کمکتون میاد بدون اینکه شما بفهمید.
ابتدا به Start برید و تو Run تایپ کنید Regedit و Enter بزنید.
حال به دنبال این عبارت بگردید:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings]
سپس در سمت راست پنجره به دنبال این عبارات بگردید:
1: MaxConnectionsPerServer
2: MaxConnectionPerl_OServer
ممکنه این دو عبارت رو مثل من نداشته باشید پس روی صفحه سمت راست ، کلیک راست کنید و از قسمت [New]، روی [DWORD] کلیک کنید.
سپس عبارت شماره 1 را بنویسید . برای عبارت شماره 2 هم همین مراحل را انجام بدید. حالا روی عبارتهای ساخته شده دو بار کلیک کنید و در قسمت [Value data] برای گزینه اول عدد 8 و برای گزینه دوم حرف a را وارد کنید و سیستم را Restart کنید.
توجه: در هنگام نوشتن به حروف بزرگ دقت کنید. یا میتونید از چیزی که من نوشتم کپی و تو رجیستری Paste کنید.
آداب ایمیل نوشتن و پاسخ به آن(شماره 12)
با توجه به اینکه دریافت و فرستادن ایمیل یکی از کارهای روزمره شده و استفاده از این تکنولوژی بنوعی نمایش دهنده شخصیت ماست، لازم دیدیم که نکاتی را برای دوستان شرح دهیم تا در مکاتبات خود دقت بیشتری نموده و احتمال موفقیت در کارهای خود را افزایش دهند.
۱ – ایمیل باید کوتاه، مختصر و واضح باشد. از حاشیه پردازی و داستانسرایی پرهیز شود و جملات با گذاشتن نقطه از هم جدا شده و هر پاراگراف حداکثر ۱۰ سطر باشد.
۲ – عنوان نامه (Subject) - بخصوص با زیاد شدن هرزنامه ها که به همگان ارسال میشود - بسیار مهم است که میتواند باعث خواندن و یا نخوانده پاک کردن آن توسط گیرنده شود. عنوان نامه باید بقدری گویا باشد که گیرنده هرگاه آنرا دید، به محتوای نامه پی ببرد. توجه داشته باشید که ایمیل بدون عنوان (None) بدترین نوع ایمیل است که اکثرا توسط سیستم - بصورت اتوماتیک - و یا گیرنده حذف میشوند.
۳ – چنانچه به خط و زبان لاتین ایمیل مینویسید، از نوشتن تمام کلمات بصورت حروف بزرگ (Capital) خودداری کنید. این کار در نگارش مانند فریاد زدن در گفتار است که نوعی بی ادبی تلقی میشود. ایمیل باید محترمانه و با حروف عادی نوشته شود.
۴ – هر چند که در ایمیلهای دوستانه شکلکها (Smiley) حالتی خودمانی و مهربان ایجاد میکنند ولی از بکار بردن شکلک در ایمیلهای اداری جدا بپرهیزید زیرا باعث برداشتی اشتباه از شخصیت شما در نزد گیرنده میشود.
۵ - هنگامی که برای گروهی از دوستان یک ایمیل ارسال میکنید، دیدن آدرس دیگران در متن آن چندان جالب و مودبانه نیست. برای پیشگیری از این حالت، به راهنمای بخش Bcc در نرم افزار مدیریت ایمیل خود مراجعه کنید.
۶ – در نامه های اداری و شغلی، نوشتن آدرس و شماره تلفن (Contact information) شما بسیار الزامی است تا در صورت نیاز، گیرنده بتواند براحتی با شما تماس بگیرد. بطور کلی نمایش و ارائه اطلاعات بیشتر برای دسترسی به شما باعث افزایش اعتبار شماست ولی دقت کنید که این توضیحات هرگز نباید طولانی تر از متن نامه باشد.
۷ – نگارش و دستور صحیح زبان را رعایت کنید که در غیر اینصورت گیرنده این کار شما را نوعی بی توجهی و بی احترامی نسبت به خود ارزیابی میکند.
۸ – به تمامی ایمیلهایی که دریافت میکنید حداکثر تا ۲۴ ساعت باید پاسخ بدهید. در صورتی که برای مدتی در تعطیلات هستید و یا دسترسی به اینترنت ندارید، قسمت پاسخ خودکار را در سیستم ایمیل خود فعال کنید تا فرستندگان از دریافت ایمیل خود توسط شما اطمینان حاصل کنند.
۹ – چنانچه در نرم افزارهای مدیریت ایمیل به نامه ای که میفرسید علامت حق تقدم اضافه کنید، گیرنده شکلکی در کنار ایمیل خود دریافت میکند که او را از اولویت این نامه خبردار میکند. این کار باعث ایجاد بی نظمی و جو عدم اعتماد نسبت به شما میشود. تو جه کنید که تمامی ایمیلهایی که دریافت میشوند به یک اندازه اهمیت دارند.
۱۰ – با توجه به اینکه ویروسها از طریق پیوست (Attachement) کامپیوتر ها را آلوده میکنند، فرستادن پیوست بدون هماهنگی با گیرنده ممکن است از سوی گیرنده گستاخی تلقی شود پس بهتر است نخست از او پرسید که آیا مایل بدریافت پیوست هست یا خیر؟ و سپس برایش نامه با پیوستی که حداکثر یک مگابایت است فرستاده شود. بسیاری از وب سایتها امکان دریافت نامه های پر حجم تر را ندارند.
RFCچیست؟ (شماره6)
متون بسیار کامل ولی خشک و ثقیل که در مورد مفاهیم مختلف شبکه بحث میکنند. این فایلها به صورت متنی و با پسوند txt هستند و بهعنوان مرجع (برای مراجعه و نه مطالعه کامل) کاربرد دارند. این فایلها یکبار منتشر شده و هرگز تغییر داده نمیشوند (حتی اگر حاوی اشتباه باشند.)
- فایلهای RFC از کجا قابل دسترسی هستند؟
RFCها از سایتهای بسیاری قابل دسترس هستند ولی سایت مورد علاقه من برای RFCها، سایت زیر است:
http://www.ietf.org/rfc/xxxxxxx.txt
که بهجای xxxxxxx نام rfc موردنظر را مینویسیم. مثلا برای دسترسی به rfc791 باید آدرس را به صورت زیر تایپ کنیم:
http://www.ietf.org/rfc/rfc791.txt
- لیست مشهورترین RFCها
+General Information
RFC1360 IAB Official Protocol Standards
RFC1340 Assigned Numbers
RFC1208 Glossary of Networking Terms
RFC1180 TCP/IP Tutorial
RFC1178 Choosing a Name for Your Computer
RFC1175 FYI on Where to Start:
A Bibliography of Inter-networking Information
RFC1173 Responsibilities of Host and Network Managers:
A Summary of the Oral Tradition of the Internet
RFC1166 Internet Numbers
RFC1127 Perspective on the Host Requirements RFCs
RFC1123 Requirements for Internet Hosts—Application and Support
RFC1122 Requirements for Internet Hosts—Communication Layers
RFC1118 Hitchhiker"s Guide to the Internet
RFC1011 Official Internet Protocol
RFC1009 Requirements for Internet Gateways
RFC980 Protocol Document Order Information
+TCP and UDP
RFC1072 TCP Extensions for Long-Delay Paths
RFC896 Congestion Control in IP/TCP Internetworks
RFC879 TCP Maximum Segment Size and Related Topics
RFC813 Window and Acknowledgment Strategy in TCP
RFC793 Transmission Control Protocol
RFC768 User Datagram Protocol
+IP and ICMP
RFC1219 On the Assignment of Subnet Numbers
RFC1112 Host Extensions for IP Multicasting
RFC1088 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
NetBIOS Networks
RFC950 Internet Standard Subnetting Procedure
RFC932 Subnetwork Addressing Schema
RFC922 Broadcasting Internet Datagrams in the Presence of Subnets
RFC9l9 Broadcasting Internet Datagrams
RFC886 Proposed Standard for Message Header Munging
RFC815 IP Datagram Reassembly Algorithms
RFC814 Names, Addresses, Ports, and Routes
RFC792 Internet Control Message Protocol
RFC791 Internet Protocol
RFC781 Specification of the Internet Protocol (IP) Timestamp Option
+Lower Layers
RFC1236 IP to X.121 Address Mapping for DDN
RFC1220 Point-to-Point Protocol Extensions for Bridging
RFC1209 Transmission of IP Datagrams over the SMDS Service
RFC1201 Transmitting IP Traffic over ARCNET Networks
RFC1188 Proposed Standard for the Transmission of IP Datagrams
over FDDI Networks
RFC1172 Point-to-Point Protocol Initial Configuration Options
RFC1171 Point-to-Point Protocol for the Transmission of
Multiprotocol Datagrams over Point-to-Point Links
RFC1149 Standard for the Transmission of IP Datagrams on Avian
Carriers
RFC1055 Nonstandard for Transmission of IP Datagrams over
Serial Lines: SLIP
RFC1044 Internet Protocol on Network System"s HYPERchannel:
Protocol Specification
RFC1042 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
IEEE 802 Networks
RFC1027 Using ARP to Implement Transparent Subnet Gateways
RFC903 Reverse Address Resolution Protocol
RFC895 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
Experimental Ethernet Networks
RFC894 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
Ethernet Networks
RFC893 Trailer Encapsulations
RFC877 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
Public Data Networks
+Bootstrapping
RFC1084 BOOTP Vendor Information Extensions
RFC951 Bootstrap Protocol
RFC906 Bootstrap Loading Using TFTP
+Domain Name System
RFC1101 DNS Encoding of Network Names and Other Types
RFC1035 Domain Names—Implementation and Specification
RFC1034 Domain Names—Concepts and Facilities
RFC1033 Domain Administrators Operations Guide
RFC1032 Domain Administrators Guide
RFC974 Mail Routing and the Domain System
RFC920 Domain Requirements
RFC799 Internet Name Domains
+File Transfer and File Access
RFC1094 NFS: Network File System Protocol Specification
RFC1068 Background File Transfer Program (BFTP)
RFC959 File Transfer Protocol
RFC949 FTP Unique-Named Store Command
RFC783 TFTP Protocol (Revision 2)
RFC775 Directory Oriented FTP Commands
+Mail
RFC1341 MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) Mechanisms for
Specifying and Describing the Format of Internet Message
Bodies
RFC1143 Q Method of Implementing Telnet Option Negotiation
RFC1090 SMTP on X.25
RFC1056 PCMAIL: A Distributed Mail System for Personal Computers
RFC974 Mail Routing and the Domain System
RFC822 Standard for the Format of ARPA Internet Text Messages
RFC821 Simple Mail Transfer Protocol
+Routing Protocols
RFC1267 A Border Gateway Protocol 3 (BGP-3)
RFC1247 OSPF version 2
RFC1222 Advancing the NSFNET Routing Architecture
RFC1195 Use of OSI IS-IS for Routing in TCP/IP and Dual Environments
RFC1164 Application of the Border Gateway Protocol in the Internet
RFC1163 Border Gateway Protocol (BGP)
RFC1136 Administrative Domains and Routing Domains:
A Model for Routing in the Internet
RFC1074 NSFNET Backbone SPF-Based Interior Gateway Protocol
RFC1058 Routing Information Protocol
RFC911 EGP ateway under Berkeley UNIX 4.2
RFC904 Exterior Gateway Protocol Formal Specification
RFC888 STUB Exterior Gateway Protocol
RFC827 Exterior Gateway Protocol (EGP)
RFC823 DARPA Internet Gateway
+Routing Performance and Policy
RFC1254 Gateway Congestion Control Survey
RFC1246 Experience with the OSPF Protocol
RFC1245 OSPF Protocol Analysis
RFC1125 Policy Requirements for Inter-Administrative Domain Routing
RFC1124 Policy Issues in Interconnecting Networks
RFC1104 Models of Policy-Based Routing
RFC1102 Policy Routing in Internet Protocols
+Terminal Access
RFC1205 Telnet 5250 Interface
RFC1198 FYI on the X Window System
RFC1184 Telnet Linemode Option
RFC1091 Telnet Terminal-Type Option
RFC1080 Telnet Remote Flow Control Option
RFC1079 Telnet Terminal Speed Option
RFC1073 Telnet Window Size Option
RFC1053 Telnet X.3 PAD Option
RFC1043 Telnet Data Entry Terminal Option: DODIIS Implementation
RFC1041 Telnet 3270 Regime Option
RFC1013 X Window System Protocol, version 11: Alpha Update
RFC946 Telnet Terminal Location Number Option
RFC933 Output Marking Telnet Option
RFC885 Telnet End of Record Option
RFC861 Telnet Extended Options: List Option
RFC860 Telnet Timing Mark Option
RFC859 Telnet Status Option
RFC858 Telnet Suppress Go Ahead Option
RFC857 Telnet Echo Option
RFC856 Telnet Binary Transmission
RFC855 Telnet Option Specifications
RFC854 Telnet Protocol Specification
RFC779 Telnet Send-Location Option
RFC749 Telnet SUPDUP-Output Option
RFC736 Telnet SUPDUP Option
RFC732 Telnet Data Entry Terminal Option
RFC727 Telnet Logout Option
RFC726 Remote Controlled Transmission and Echoing Telnet Option
RFC698 Telnet Extended ASCII Option
+Other Applications
RFC1196 Finger User Information Protocol
RFC1179 Line Printer Daemon Protocol
RFC1129 Internet Time Synchronization: The Network Time Protocol
RFC1119 Network Time Protocol (version 2) Specification
and Implementation
RFC1057 RPC: Remote Procedure Call Protocol Specification: Version 2
RFC1014 XDR: External Data Representation Standard
RFC954 NICNAME/WHOIS
RFC868 Time Protocol
RFC867 Daytime Protocol
RFC866 Active Users
RFC865 Quote of the Day Protocol,
RFC864 Character Generator Protocol
RFC863 Discard Protocol
RFC862 Echo Protocol
Network Management
RFC1271 Remote Network Monitoring Management Information Base
RFC1253 OSPE version 2: Management Information Base
RFC1243 Appletalk Management Information Base
RFC1239 Reassignment of Experimental MIBs to Standard MIBs
RFC1238 CLNS MIB for Use with Connectionless Network Protocol (ISO
8473) and End System to Intermediate System (ISO 9542)
RFC1233 Definitions of Managed Objects for the DS3 Interface Type
RFC1232 Definitions of Managed Objects for the DS1 Interface Type
RFC1231 IEEE 802.5 Token Ring MIB
RFC1230 IEEE 802.4 Token Bus MIB
RFC1229 Extensions to the Generic-Interface MIB
RFC1228 SNMP-DPI: Simple Network Management Protocol Distributed
Program Interface
RFC1227 SNMP MUX protocol and MIB
RFC1224 Techniques for Managing Asynchronously Generated Alerts
RFC1215 Convention for Defining Traps for Use with the SNMP
RFC1214 OSI Internet Management: Management Information Base
RFC1213 Management Information Base for Network Management of
TCP/IP-based Internets: MiB-II
RFC1212 Concise MIB Definitions
RFC1187 Bulk Table Retrieval with the SNMP
RFC1157 Simple Network Management Protocol (SNMP)
RFC1156 Management Information Base for Network Management of
TCP/IP-based Internets
RFC1155 Structure and Identification of Management Information for
TCP/IP-Based Internets
RFC1147 FYI on a Network Management Tool Catalog: Tools for
Monitoring
and Debugging TCP/IP Internets and Interconnected Devices
RFC1089 SNMP over Ethernet
+Tunneling
RFC1241 Scheme for an Internet Encapsulation Protocol: Version 1
RFC1234 Tunneling IPX Traffic through IP Networks
RFC1088 Standard for the Transmission of IP Datagrams over
NetBIOS Networks
RFC1002 Protocol Standard for a NetBIOS Service on a TCP/UDP
Transport: Detailed Specifications
RFC1001 Protocol Standard for a NetBIOS Service on a TCP/UDP
Transport: Concepts and Methods
+OSI
RFC1240 OSI Connectionless Transport Services on Top of UDP:
Version 1
RFC1237 Guidelines for OSI NSAP Allocation in the Internet
RFC1169 Explaining the Role of GOSIP
+Security
RFC1244 Site Security Handbook
RFC1115 Privacy Enhancement for Internet Electronic Mail:
Part III Algorithms, Modes, and Identifiers [Draft]
RFC1114 Privacy Enhancement for Internet Electronic Mail:
Part II Certificate-Based Key Management [Draft]
RFC1113 Privacy Enhancement for Internet Electronic Mail: Part I—
Message Encipherment and Authentication Procedures [Draft]
RFC1108 Security Options for the Internet Protocol
+Miscellaneous
RFC1251 Who"s Who in the Internet: Biographies of
IAB, IESG, and IRSG Members
RFC1207 FYI on Questions and Answers: Answers to Commonly
Asked "Experienced Internet User
RFC1206 FYI on Questions and Answers: Answers to Commonly
Asked "New Internet User" Questions
شما می توانید بسادگی و با استفاده از قابلیت Import/Export که در IE نسخه 5 به بعد وجود دارد سایت های مورد علاقه(Favorites )و کوکی ها را از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر انتقال دهید.
در منوی File گزینه Import/Export را انتخاب کرده و کوکی یاfavorite را بزنید و مسیر ونام فایلی که می خواهید روی آن ذخیره شود را تعیین کنید.