سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شاهان، حاکم بر مردم اند و دانشمندان، حاکم بر شاهان . [امام صادق علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :150
بازدید دیروز :280
کل بازدید :855819
تعداد کل یاداشته ها : 1319
103/9/8
10:10 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

در ادامه سعی خواهم کرد برخی از روشهای ارزیابی سایت در موتورهای جستجو را به طور تجربی و با بهره گیری از آخرین مقالات ارایه شده تقدیم کنم

نکته اول : در در صفحات وب سایت  نباید اتصالات شکسته وجود داشته باشد

بگذارید روش ورود یک روبات موتورجستجو را بیان کنم ؛ موتورجستو توسط یک نرم افزار وارد یک وبسایت منبع می شود و از روی لینکهای موجود صفحات و وبسایتهای جدید را کشف می کند؛ ابتدا محتوا صفحه فعلی را آنالیز می کند و بعد صفحات دیگر شما را بررسی و در نهایت با لینکهای خارجی وارد وبسایت دیگر می شود و همین طور روبات کار را ادامه می دهد.

پس سعی کنید ارتباطات داخلی بین صفحات خود را به صورت کامل ؛ بدون بن بست و پیوسته و بدون خطا شکستگی برقرار کنید .

همیشه قبل از ارسال آدرس صفحات مطمئن شوید که صفحه شما در آن موتور جستجو وجود نداشته باشد. در صفحات شما نباید اتصالات شکسته وجود داشته باشد. صفحاتی که اتصالات شکسته دارند بخوبی در موتورهای جستجو ثبت نمی شوند.

نکته  دوم : فریم (Frame)   ثبت در موتورهای جستجو را با  مشکل  مواجهه می کند

اگر در سایتتان از فریم (Frame) استفاده می کنید، ثبت سایت شما در موتورهای جستجو می تواند با مشکل مواجه شود. بهترین کار این است که یک نسخه بدون فریم از سایت خود تهیه کنید و این نسخه را به موتور جستجو معرفی کنید. البته شما می توانید صفحه داخلی فریم را بصورت مستقل به موتور جستجو معرفی کنید.

البته امروزه کمتر در طراحی وبرنامه نویسی از فریم های بهره گرفته می شود فکر کنم شما هم جز وبسایتهای باشید که ار فریم بهره نگرفته اید پس خیالتان از این جهت تا حدی راحت باشد.

نکته  سوم : ثبت نام و عضویت در وبسایت شما خوش آید موتورجستجو نیست!!!

روباتهای موتور جستجو نمی توانند سایتهائی که برای ورود نیاز به شناسه کاربر و کلمه عبور دارند را، ثبت کنند. این روباتها هیچیک از صفحاتی که نیاز به پر کردن فرم داشته باشند را نمی توانند ثبت کنند. بدین گونه نمی توانند وارد صفحه جدید شده و صفحات شما را ثبت کنند

 علاوه بر این سایتهائی که داراری فرمهای جستجو هستند را هم به خوبی ثبت نمی کنند برای دستیابی به اطلاعات نیاز به پر کردن فرمهای جستجو است. یک راه حل، ارائه صفحات ثابت برای این اطلاعات است. بعنوان مثال فروم ها (Forum) می توانند با ارائه مطالب فروم در صفحات ثابت ، آنرا به موتورهای جستجو معرفی کنند.  البته شما می توانید سطح دسترسی را به گونه در اختیار موتورجستجو قرار دهید در اکثر نرم افزارهای مدیریت محتوا این سیاست مورد نظر قرار گرفته است.

نکته چهارم : صفحات پویا روباتهای موتور جستجو را بلوکه می کنند

صفحات پویا روباتهای موتور جستجو را بلوکه می کنند. هر آدرسی که به همراه علامت سوال (؟) یا علامت & باشند توسط این روباتها در نظر گرفته نمی شوند.

نوع آدرس دهی صفحات داخلی وبسایت خیلی برای موتورهای جستجو مهم است؛ سعی کنید از استاندارهای معمول در آدرس دهی صحفات داخلی بهره ببرید ؛ اگر از زبانهای مرسوم و حرفه ای و مطابق با شیوه های معمول بهره ببرید ؛ بطور حتم دچار مشکل نمی شوید

نکته پنجم : متون در تصاویر هم خوشایند موتور جستجو نیست!

بیشتر موتورهای جستجو نمی توانند متون موجود در تصاویر را در ثبت خود در نظر بگیرند. این اطلاعات بایستی بصورت دیگری در سایت ارائه شوند تا توسط موتورهای جستجو ثبت شوند.

لازم نیست برای نمایش متون از تصویر بهره بگیرید؛ این به زمانی بر می گردد که صفحات اینترنتی و زبانهای وب نویسی با زبانهای مانند فارسی مشکل داشتند اما با وجود استانداردهای جدید ؛ این مشکلات برطرف شده است ؛ تا حد امکان از تصویر و یا حتی فلاش کمتر استفاده کنید ویا لااقل ان را به طور کامل برای موتور جستجو معرفی کنید

نکته ششم : سرعت بارگداری صفحه و حجم  صفحات برای موتور جستجو مشکل آفرین است

اگر سایت شما سرعت پائینی دارد یا اینکه حجم صفحه سایت شما زیاد است، موتورهای جستجو در ثبت کردن سایت شما شکل دارند. سعی کنید اندازه صفحات سایت خود را طوری کوچک طراحی کنید ( از نظر حجم) که با سرعت مناسبی دیده شود. این نکته هم می تواند در در رضایت بازدیدکنندگان سایت شما موثر باشد و هم در ضریب اطمینان از ثبت شدن توسط موتورهای جستجو. بهترین اندازه برای هر صفحه با تمام تصاویر و اشیاء موجود در آن بین ?? تا ?? کیلو بایت است.

بگذارید راز این مشکل را برایتان افشا کنم !! موتور جستجو برای ارزیابی یک صفحه اصرار دارد تمام صفحه شما را پیمایش کند،پس اگر سرعت بارگذاری شما پایین باشد یا حجم صفحه شما زیاد باشد موتور جستجو مجبور است زمان بیشتری را برای پیمایش کامل شما صرف کند اما این پیمایش با محدوده زمانی خاصی است؛ پس موتورجستجو از خیر پیمایش می گذرد یا ناقص این کار را انجام می دهید

نکته هفتم : تنها  صفحه اول سایت خود را به موتور جستجو معرفی نکنید

اگر فقط صفحه اول سایت خود را به موتور جستجو معرفی کنید، انتظار نداشته باشید که همه اتصالات موجود در سایت شما در موتور جستجو ثبت شود. هرچند بعضی از موتورهای جستجو تمام اتصالات را صبت می کنند اما شما به این مسئله اطمینان نداشته باشید و تک تک صفحات خود را در موتورهای جستجو معرفی کنید.

دلیل این امر هم مشخص است تمام مطالب جالب و حساس شما به طور قطع در صفحه اول شما درج نشده است ؛ پس سعی کنید همه چیز را به موتورجستجو بگویید

نکته هشتم : وب سایت  همیشه در دسترس باشد

اگر زمانیکه روبات موتور جستجو به سایت شما مراجعه می کند سایت شما در دسترس نباشد، سایت شما ثبت نخواهد شد. حتی بدتر از این ،در شرایطی خاص سایت شما که قبلا در موتور جستجو ثبت شده بوده، در این حالت از لیست حذف خواهد شد. سعی کنید هاستینگ سایت خود را از شرکتهائی تهیه کنید که در ??.? درصد موارد سایت شما در دسترس باشد.  زمان حضور روبات موتورجستجو در وبسایت شما هر لحظه می تواند باشد، پس فکر کنید همین الان که به هر دلیل وبسایت شما در دسترس نیست روبات موتور جستجو به سراغ وبسایت می آید و با هیچ روبرو می شود

نکته هشتم : تمام صفحات وب سایت  شما همیشه در دسترس باشد

اگر زمانیکه روبات موتور جستجو به سراغ سایت شما می آید، سایت شما در دسترس نباشد، نمی تواند آنرا ثبت کند. حتی بدتر از این ، اگر قبلا سایت شما ثبت شده باشد در این حالت سایت شما از لیست خارج خواهد شد. بنابراین تلاش کنید که سایت شما همیشه در دسترس باشد. همیشه وضعیت سایت خود را در موتور جستجو بررسی کنید . اگر این اتفاق برای سایت شما افتاد سعی کنید مجددا سایت خود را در آن موتور جستجو ثبت کنید.

نکته یازدهم : کلمات کلیدی Keyword  یک صفحه زیاد و تکراری نباشد

موتورهای جستجو به سایتهائی که در آنها کلمات کلیدی زیاد تکرار شده اند (مانند سایتهائی که بصورت سوال و جوابی هستند) حساس هستند و آنها را ثبت نمی کنند. سعی کنید هر صفحه سایت شما به گونه ای باشد که تعداد تکرا کلمات کلیدی در آنها از یک حد معین بیشتر نباشد. برای ارزیابی سایت خود می توانید از ابزارهای رایگان موجود در اینترنت استفاده کنید و نرخ تکرار کلمات کلیدی را مشخص کنید.

اگر سایت شما به گونه ای است که وقتی کاربر وارد آن می شود ، او را به یک آدرس دیگر ارجاع می دهید یا اینکه از تگهای مربوط به بروزرسانی خودکار صفحه استفاده می کنید، موتورهای جستجو با ثبت آن مشکل دارند. در این حالتها یک روبات موتور جستجو تصور می کند که شما می خواهید آی پی سایت خود را پنهان کنید یا اینکه با اینکار قصد افزایش رتبه سایت خود را دارید.

سعی کنید صادقانه و حرفه ای با موتورجستجو عمل کنید؛ تا در لیست سیاه قرار نگیرید این مسله برای شما فاجعه است!!! برخی می خواهد با تکرار بی مورد کلمات داغ ؛ تعداد بازدیدکننده خود را افزایش دهند اما روبات موتورجستجو با بهره گیری از الگوریتم صفحه و کلمات کلیدی را چک می کند حتی اگر شما هم قصد فریب موتورجستجو نداشته باشید اما بازهم رفتار شما ؛ برای نرم افزار موتورجستجو حکم فریبکاری دارد

نکته دوازدهم : نسبت به ثبت وبسایت در یک دایرکتوری حساستر عمل کنید!

اگر سایت خود را می خواهید در یک دایرکتوری ثبت کنید، این احتمال وجود دارد که سایت شما توسط یک شخص بررسی شود . سایت شما در صورتی ثبت خواهد شد که شرایط لازم را داشه باشد. برای اطمینان از ثبت سایت شما در یک دایرکتوری بایستی راهنما ثبت سایت را حتما مطالعه کنید و از شرایط آن مطلع شوید.

دایرکتوریها هم به اندازه موتورهای جستجو برای شما مهم هستند اما به شرطی که در این مورد هم صادقانه باشید ؛ اگر حتی به فرض در یک دایرکتوری با فریبکاری ثبت شوید کم کم توسط بازدیدکنندگان در لیست سیاه قرار می گیرید، شما اگر در قسمت وبلاگهای ورزشی وارد وبلاگی شوید که در مورد فن آوری اطلاعات است ؛ به طور حتم برای دفعات بعدی این کار را انجام نمی دهید

نکته دیگر : همه موتورهای جستجو سایتهای رایگان را ثبت نمی کنند

تعدادی از موتورهای جستجو سایتهای رایگان را ثبت نمی کنند. استدلال آنها این است که در بیشتر موارد چنین سایتهائی مطالب ارزشمندی ندارند. اگر می خواهید سایت شما در موتورهای جستجو رتبه خوبی داشته باشد، سعی کنید که سایت خودتان را خریداری کنید . البته در این مورد استثنائی هم وجود دارد. وبلاگها نمونه ای از سایتهای رایگان هستند که در موتورهای جستجو بخوبی ثبت شده و رتبه مناسبی نیز دارد.