ای مردم! بدانید که کمال دین جستجوی دانش و عمل به آن است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :91
بازدید دیروز :121
کل بازدید :861684
تعداد کل یاداشته ها : 1319
03/11/28
11:12 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

منبع: شل32

حتما تاکنون سرویس‌‌دهندگان وبلاگ بسیاری دیده‌اید: بلاگر، پرژن بلاگ، بلاگ اسکای و... این سرویس‌ها که کم هم نیستند هرکدام با برنامه‌نویسی خاصی به وجود آمده‌اند و اکثرا آنها از فناوری ASP استفاده کرده‌اند.

شما نیز شاید تاکنون وسوسه شده باشید که یک سرویس وبلاگ‌نویسی رایگان راه‌اندازی کنید؛ شاید با چندنفر نیز صحبت کرده و آنها را نیز برای راه‌اندازی چنین سیستمی با خود همراه کرده باشید؛ اما این‌که چگونه چنین سیستمی درست کنید احتمالا بزرگترین مشکل شما بوده است.

برای این کار شما یا باید خودتان آستین‌ها را بالا بزنید و برنامه را بنویسید و یا این که از سیستم‌های آماده استفاده کنید؛ اما اکثر سیستم‌های آماده مانند BlogHoster یا InvisionPower Blog Community رایگان نیستند و برای استفاده از آنها باید مبلغی را به تیم سازنده‌ی آن بپردازید.

در واقع راه‌اندازی یک سیستم وبلاگ‌نویسی با برنامه‌ای مانند مووبل‌تایپ یک سیستم وبلاگ‌نویسی کامل نخواهد بود؛ زیرا هیچ کس نمی‌تواند به‌طور آنلاین ثبت‌نام کرده و بلاگ خود را راه‌اندازی نماید. بینندگان باید درخواست ثبت وبلاگ را برای شما ارسال کنند تا شما به طور دستی برایشان وبلاگ بسازید. از سویی دیگر، سیستمی مانند مووبل‌تایپ برای استفاده‌ی فردی و یا گروهی و نه همگانی، ساخته شده و شاید نتواند همه‌ی نیازهای کاربران را برطرف نماید.

اما سیستمی با نام PLogWorld  توسط گروهی تهیه شده که بر پایه‌ی PHP و MySQL می‌باشد. یکی از قابلیت‌های این سیستم امکان ثبت‌نام بینندگان است. نکته‌ی جالب اینجاست که شما می‌توانید Level یا سطح دسترسی و امکانات کاربران ثبت‌نام شده را مشخص نمایید. در یکی از این سطوح، کاربران می‌توانند برای خودشان وبلاگ بسازنند. شل?? نیز با استفاده از این قابلیت این سیستم به شما آموزش خواهد داد که چگونه به طور رایگان یک سیستم وبلاگ‌دهی رایگان بسازید.

امکانات این سیستم عبارتند از:

 » امکان استفاده از تمپلیتهای شخصی پیشرفته

» کنترل پنل پیشرفته جهت مدیریت آسان وبلاگ

» آلبوم عکس اختصاصی برای هر کاربر

» امکان دسترسی بیش از یک کاربر به یک وبلاگ

» امکان جستجو در هر بلاگ یا کلیه بلاگها

» ارائه آمار دقیق بازدید کنندگان وبلاگها

» امکان دسته بندی موضوعی مقالات

» معرفی سایتهای مورد علاقه در هر وبلاگ

» استفاده از تمپلیتهای آماده یا تمپلیت شخصی

 

 

همچنین شما می‌توانید مقداری فضا برای هر کاربر تعیین کنید که کاربر در آن فضا بتواند فایل های خویش را آپلود (Upload) نماید.

زیاد موضوع را طولانی نمی‌کنم؛ ابتدا برنامه را از اینجا دانلود کنید. سپس طبق دستورات نصب این صفحه، آن را نصب نمایید. توجه کنید که بلاگ اصلی که کاربران قرار است در آن عضو شوند، باید در root یا همان بخش اصلی و ریشه‌ی سایت باشد. هرچند که می‌توان آن را بر روی یک ساب‌دامین نیز نصب نمود.

سپس در بخش تنظیمات، سطح دسترسی کاربران را طوری انتخاب کنید که این عبارت در آن باشد: Users can create new blogs

می‌توانید با تنظیمات موجود در سیستم، امکانات را هرچه بیشتر مطابق میل خود کنید. نکته : قبل از شروع نسبت به پشتیبانی سرورتان از PHP و MySQL و همچنین مقدار فضای خالی موجود در هاستتان مطمئن شوید. برای شروع به کار سیستم شاید حتی 15 مگابایت نیز کافی باشد، ولی پس از مدتی با افزایش تعداد وبلاگ‌های ثبت‌شده روی سیستم قطعا به فضای بیشتری احتیاج خواهید داشت.


87/4/28::: 1:0 ص
نظر()