سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلت را با اندرز زنده ساز [امام علی علیه السلام ـ در نامه اش به پسرش امام حسن علیه السلام ـ]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :147
بازدید دیروز :106
کل بازدید :854151
تعداد کل یاداشته ها : 1319
103/9/2
3:33 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

منبع: azarteam.com

با استفاده از این کد شما قادر خواهید بود تا با تلفن های اضطراری مانند ??? ، ??? و ... به طور رایگان تماس حاصل نمایید. برای این منظور کد *3001#12345# را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام منویی در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراری تماس رایگان با شماره های اضطراری خواهد نمود. قابل ذکر است که کارکرد این ویژگی بستگی به شبکه GSM دارد و ممکن است در بسیاری از شبکه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزینه برای برقراری تماس باشید.

 

 

 

درآمدی بر کدهای امنیتی تلفن های همراه :

به منظور حفظ سیم کارت و گوشی تلفن همراه از دسترسی غیر مجاز ، کدهای خاصی در نظر گرفته شده است. در زیر به بررسی عملکرد این کدها می پردازیم.

 

1) Security Code : این کد بر روی دستگاه تلفن تنظیم می شود و در گوشی های NOKIA به طور پیش فرض برابر 12345 می باشد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به بعضی از امکانات تلفن را محدود نمود. در گوشی های موبایل NOKIA ، اگر این کد ?? بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ? دقیقه از پذیرش کد جدید خودداری می کند.

 

2) PIN Code : این کد بر روی سیم کارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن باید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت است و به طور پیش فرض برابر 1234 می باشد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به سیم کارت و بسیاری از قابلیت های شبکه را محدود نمود. اگر این کد را سه بار اشتباه وارد کنید ، دستگاه بر روی PIN قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از کد PUK خواهید داشت.

 

3) PIN2 Code : این کد نیز مانند PIN بر روی سیم کارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن می توان به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این کد به صورت پیش فرض برابر 5678 تنظیم شده و از ثبت آن بر روی سند سیم کارت خودداری شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به این کد تا حال حاضر می باشد. شاید در آینده ای نزدیک با ارائه خدمات جدید از سوی شرکت مخابرات ، این کد نیز به صورت فراگیر اعلام گردد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به بسیاری از امکانات شبکه را محدود کرد. اگر این کد را سه بار اشتباه وارد کنید ، دستگاه بر روی PIN2 قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از کد PUK2 خواهید داشت.

 

4) PUK Code : همانطور که بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این کد دارید. برای دریافت این کد می توانید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت می باشد.

 

5) PUK2 Code : همانطور که بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN2 قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این کد دارید. برای دریافت این کد می توانید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت می باشد.

 

6) Barring Password : این کد بر روی سیم کارت تنظیم می گردد و در هنگام استفاده از سرویس مسدود سازی شماره تلفن ها استفاده می گردد. برای دریافت این کد به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید.

 

 

قابل ذکر است که تمامی کدها به غیر از PUK و PUK2 قابل تغییر می باشند و بدین منظور می توانید از منوهای مربوطه تلفن همراه خود استفاده نمایید.