سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حسادت دوست، ناشی از نادرستی دوستی است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :9
بازدید دیروز :178
کل بازدید :855856
تعداد کل یاداشته ها : 1319
103/9/9
12:25 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

مترجم: وهاب حاجی باقری

مشکل: چند وقتی است که کامپیوتر شما پشت سر هم از کار می‌افتد، جالب این است که در این میان حتی یک Blue Screen هم ظاهر نشده و کامپیوتر و سیستم به اصطلاح یخ می‌زند. این مشکل به صورت متعدد و نامنظم پیش می‌آید و این زمان کوتاه‌تر می‌شود زمانی که به کامپیوتر فشار بیشتری وارد می‌شود برای مثال زمانی که فایل‌های ویدیویی را تبدیل می‌کنید. مشکل کجاست؟

راه حل: چنین از کار افتادن‌هایی واقعا به سختی قابل تفسیر و تحلیل می باشند. اما می‌توان مطئمن بود که این مشکل به خاطر سخت‌افزار می‌باشد چرا که در غیر اینصورت ویندوز لااقل می‌توانست صفحه Blue Screen را به نمایش بگذارد. اینکه صفحه Blue Screen نشان داده نمی‌شود، نشان می‌دهد که ویندوز به گونه‌ای از کار می‌افتد که دیگر حتی نمی‌تواند مشکل را نشان دهد و یا آن را بررسی کند.

مشکل گفته شده می‌تواند به علت منبع تغذیه معیوبی باشد که در حال از کار افتادن کامل می‌باشد. اگر ولتاژهای اشتباهی را انتقال دهد یا از کارایی آن کم شود، تمامی عناصر و اجزا مرتبط با این شبکه تامین برق دچار مشکل و فشار می‌شوند.

البته نشان دادن اینکه قسمت Power کامپیوتر دچار مشکل است به گونه‌هایی دیگری هم ظاهر می‌شود. یکی از مسائل آشکار این است که ولتاژها در سی پی یو حدود نیم ولت نسبت به حالت تعادل کم یا زیاد شوند. فهمیدن این مسئله یا توسط Hardware-Monitor در بایوس ممکن می‌باشد و یا توسط استفاده از ابزار مجانی انگلیسی زبانی به نام Speedfan که در سایت زیر قابل دسترسی و دانلود است:

http://www.pcwelt.de/index.cfm?webcode=107492

راه دیگری برای آزمایش:

کامپیوتر را خاموش کرده و دکمه پشت آن را نیز خاموش کنید که کاملا قطع و خاموش شود پس از یک دقیقه صبر سعی کنید دوباره آن را روشن کنید. اگر برای این کار لازم به فشار دادن چند باره دکمه کامپیوتر شده نشان دهنده قسمت Power کامپیوتر مشکل‌دار می‌باشد. در غیراینصورت کار کمی مشکل و گران می‌شود چرا که تمامی عناصر مشکوک را باید یکی پس از دیگری عوض کرد مثلا سی‌پی‌یو، مادربورد، کارت گرافیکی، RAM و ...

بهترین حالت این است که همیشه قطعات اضافی در خانه داشته باشید و یا بتوانید از کسی قرض بگیرید.