منبع: azarteam.com
ابتدا تلفن خود را بر روی حالت Silent (بی صدا) تنظیم نمایید ، سپس نگاهی به اتصالات فلزی زیر دستگاه موبایل (در کنار محل اتصال کابل شارژر) خود بیاندازید. حال پین های سوم و چهارم از سمت چپ را به وسیله یک تیغه فلزی به یکدیگر متصل نمایید. در این هنگام نرم افزار موبایل هنگ می کند و منوی Headset به طور اتوماتیک فعال می گردد و عبارت Headset بر روی صفحه نمایانگر می شود. از منوی Headset ، ویژگی Automatic Answer را فعال نمایید. حال گوشی خود را در محل مورد نظر برای استراق سمع قرار داده و از جای دیگر به آن تلفن کنید. پس از مدت کوتاهی تلفن شما به طور اتوماتیک ارتباط را برقرار کرده و شما قادر خواهید بود تا صدای محیط را بشنوید. توجه نمایید که برای از کار انداختن این ویژگی تنها باید دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظیمات پیش فرض کارخانه " برگردانید.
منبع: azarteam.com
در تلفن های همراه NOKIA یک منوی مخفی وجود دارد که حاوی اطلاعات مفیدی برای تعمیرکاران گوشی های موبایل می باشد. برای دست یابی به این منوی مخفی ، کافی است کد #92702689#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام شما وارد یک منوی مخفی می شوید که شامل گزینه های زیر می باشد :
1) نمایش شماره سریال گوشی
2) تاریخ ساخت گوشی
3) تاریخ آخرین تعمیر انجام شده بر روی گوشی (البته اگر در گذشته تعمیری بر روی آن انجام گرفته باشد)
4) نشان دهنده زمان مکالمات انجام شده با گوشی مورد نظر (این تایمر را با هیچ روشی نمی توان پاک نمود)
5) ایجاد توانایی برقراری تبادل اطلاعات کاربر (در صورت وجود لوازم مورد نیاز)
برای خارج شدن از این منو ، یک بار تلفن خود را خاموش کنید و سپس دوباره آن را روشن نمایید.
منبع: azarteam.com
هر تلفن همراه برای اعلام وضعیت خود در شبکه ، به طور مکرر اقدام به ارسال پالس های منظمی می کند. با توجه به اینکه ارسال هر پالس نیازمند مصرف انرژی می باشد ، لزا می تواند از عمر شارژ باطری بکاهد. برای این منظور ویژگی خاصی برای شبکه های GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن های همراه را از ارسال اینگونه پالس ها باز دارند. تلفن های همراه NOKIA دارای این قابلیت می باشند تا کاربر را از وضعیت شبکه GSM و پشتیبانی آن از این ویژگی ، مطلع سازند. فعال بودن این ویژگی می تواند تاثیر به سزایی در مصرف انرژی باطری داشته باشد. برای اطلاع از وضعیت فوق می توانید کد #746025625#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. توجه نمایید که استفاده از این کد هیچ قابلیت خاصی را فعال نمی نماید و تنها برای آگاهی از وضعیت SIM Clock می باشد. قابل ذکر است که شبکه تلفن همراه ایران از این سیستم پشتیبانی می نماید.
منبع: azarteam.com
تلفن های همراه NOKIA دارای قابلیت منحصر به فردی برای تغییر در نحوه پردازش سیگنال می باشند. به این ترتیب کاربر می تواند به دلخواه کیفیت مکالمه را افزایش دهد و یا اینکه به عمر شارژ باطری خود بیافزاید. برای این منظور تلفن های همراه NOKIA دارای دو ویژکی EFR و HFR می باشند.
Enhanced Full Rate) EFR) : با فعال نمودن این ویژگی ، کیفیت مکالمه شما افزایش می یابد. علت این امر استفاده از تکنولوژی فشرده سازی جدید ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) می باشد. این تکنولوژی سبب افزایش کیفیت صدا با همان نرخ تبادل بیت در تکنولوژی قدیمی LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) می شود. با توجه به اینکه در هر دو تکنولوژی از نرخ تبادل ?? کیلو بیت استفاده می شود ، لزا اکثر شبکه های GSM با این تکنولوژی جدید سازگار می باشند. قابل توجه است که پس از فعال نمودن این قابلیت ، به دلیل افزایش پردازش بر روی سیگنال ، نیاز به انرژی بیشتری می باشد ، لزا در حدود ? درصد از عمر شارژ باطری شما کاسته می شود که البته در مقابل افزایش کیفیت مکالمه نرخ قابل توجهی به شمار نمی آید و می توان از آن صرفنظر کرد. برای استفاده از ویژگی EFR کافی است که کد #3370#* را بر روی دستگاه خود وارد کنید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیک خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی EFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال کردن این ویژگی می توانید از کد #3370# استفاده کنید. قابل ذکر است که اگر تلفن همراه خود را خاموش کنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت. استفاده از EFR به کاربران توصیه می گردد.
(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن این ویژگی ، از کیفیت مکالمه شما کاسته شده و در عوض به میزان ?? درصد به عمر شارژ باطری شما افزوده می گردد. استفاده از این ویژگی تنها زمانی توصیه می گردد که شارژ باطری تلفن شما بسیار محدود می باشد و لذا نیازمند آن می باشید که در مصرف باطری صرفه جویی کنید. برای فعال نمودن این ویژگی تنها کافی است که کد*#4720#روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیک خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی HFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال کردن این ویژگی می توانید از کد #4720# استفاده کنید. قابل ذکر است که اگر تلفن همراه خود را خاموش کنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت.
در پایان این بخش متذکر می شوم که کدهای پردازش سیگنال ممکن است در بعضی از گوشی های جدید NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است که در این سری از گوشی ها ، ویژگی های EFR و HFR به صورت اتوماتیک کنترل می شوند و نیازی به دخالت کاربر برای تنظیم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد کردن کد های فوق هیچ عکس العملی را از گوشی نخواهیم دید.
منبع: azarteam.com
برای دستیابی به شماره نسخه نرم افزار ، تاریخ ویرایش آن و نوع سازگاری GSM می توانید از کد #0000#* استفاده کنید. پس از وارد کردن این کد ، اطلاعاتی به صورت زیر برای شما نمایش گذاشته می شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1
خط اول بیانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاریخ ویرایش نرم افزار و خط آخر نمایانگر نوع سازگاری GSM می باشد (به دلیل اینکه " سازگاری GSM " دارای مبحث گسترده ای است و تا حدودی تخصصی می باشد ، لزا از توضیح آن در این مقاله صرفنظر می گردد).
منبع: azarteam.com
کلمه IMEI مخفف عبارت International Mobile Equipment Identity و به معنی "هویت بین المللی دستگاه های تلفن همراه" می باشد. IMEI یک شماره ?? رقمی است که در هر موبایل منحصر به فرد می باشد و در حقیقت بیانگر هویت دستگاه مورد استفاده در شبکه های GSM است. شماره مذکور از یک قالب استاندارد بهره مند است که می تواند اطلاعات نسبتاً مفیدی را در اختیار کاربر قرار دهد. برای مشاهده این شماره کافی است تا کد #06#* را بر روی دستگاه وارد کنیم. اما این سئوال همچنان باقی می ماند که پس از دستیابی به این شماره ، چگونه می توانیم از این ?? رقم ، اطلاعات مفیدی را استخراج کنیم؟ برای پاسخ به این سئوال کافی است که نگاهی به ساختار شماره IMEI بیاندازیم.
همانطور که بیان شد شماره IMEI دارای ?? رقم می باشد که البته این ارقام دارای مفاهیم خاصی می باشند. برای درک معانی این ارقام، در زیر جدولی برای تشریح شماره IMEI ترسیم گردیده است :
همانطور که مشاهده می کنید شماره IMEI دارای چهار بخش مجزا می باشد که در پی یکدیگر قرار گرفته اند. برای توضیح ساختار IMEI به بیان معانی هریک از بخش های مذکور می پردازیم.
TAC (Approval Code Type) : همانطور که مشاهده می کنید این بخش شامل شش رقم می باشد که از میان آنها تنها دو رقم آغازین آن بیان گر کد کشور سازنده موبایل می باشد. ارقام دیگر دارای ارزش خاصی نمی باشند.
(Final Assembly Code) FAC : این دورقم بیانگر کارخانه سازنده موبایل است. جدول زیر نمایانگر کد های مورد استفاده در این قسمت می باشد.
(Serial Number) SNR : این شش رقم ، شماره سریال موبایل مورد نظر را نشان می دهد.
(Check Digit) CD : این رقم بیانگر نسل تلفن همراه است. در تلفن های نسل اول این رقم همواره 0 می باشد. قابل ذکر است که معمولاً این رقم بی ارزش تلقی می گردد.
اما بر طبق توافق بین المللی ، از ابتدای ژانویه سال ???? ، FAC منسوخ گردید و قرار بر این شد که تا ابتدای آوریل سال ???? به جای دو رقم آن ، مقدار 00 را قرار دهند. پس از آوریل ???? سیستم جدید IMEI ارائه شد که در آن FAC به طور کامل حذف گردید و به جای آن ، دو رقم به TAC اضافه و برای مخفف TAC عبارت Type Allocation Code در نظر گرفته شد. جدول زیر نحوه کد گذاری سیستم جدید IMEI را به نمایش گذاشته است.
قابل ذکر است که از همان ابتدا در کنار سیستم IMEI ، سیستم دیگری با نام IMEISV نیز پدید آمد که بعضی از شرکت ها از این سیستم برای تجحیزات موبایل خود استفاده می کنند. IMEISV مخفف عبارت Intenational Mobile Equipment Identity and Software Version و به معنی " هویت بین المللی دستگاه های تلفن همراه و شماره نرم افزار آن" می باشد. این سیستم علاوه بر نمایش شماره IMEI دارای دو رقم دیگر برای نمایش نسخه نرم افزار استفاده شده در دستگاه موبایل مورد نظر می باشد. برای نمونه شماره 111111-22-333333-4-55 را در نظر بگیرید. این شماره نمونه ای از یک شماره IMEISV می باشد. همانطور که مشاهده می کنید ، تفاوت آن با سیستم IMEI تنها در دو رقم 55 می باشد که به انتهای IMEI اضافه شده تا بیانگر نسخه نرم افزار استفاده شده باشد. پس از آوریل سال ???? ، سیستم IMEISV نیز به تبعیت از IMEI ، شکل تازه ای به خود گرفت و FAC در این سیستم نیز حذف گردید.
در پایان این بخش متذکر می شوم که کد *#06# نه تنها در گوشی های NOKIA ، بلکه در بسیاری از تلفن های همراه دیگر نیز قابل استفاده می باشد.
منبع:azarteam.com
من واسه مخفی کردن عکسها و فیلمها و موزیکهام تو گوشیم که N72 هستش از این روش استفاده میکنم.
در مموری کارت و در other یک پوشه باز میکنم و اسمش رو میذارم contacts سپس تو این پوشه یک پوشه دیگه هم باز میکنم با هر اسم دلخواه و هر چی رو که نخام تو گالری نشان داده بشه تو اون پوشه میریزم .
البته این روش رو تو 5700 هم امتحان کردم و جواب داده ولی تو N73 حواب نداد.
منبع: azarteam.com
روش فرمت کردن صحیح گوشی های موبایل سیمبیان که شامل کلیه گوشی های موبایل نوکیا میشود اگر نوکیا دارید حتما این اموزش رو در کامپیوتر خود ذخیره کنید تا در وقت نیاز به راحتی خودتون تعمیر گر موبایل خودتون باشید روش بسیار اسانی هستش!
تذکرات :
1. باطرى گوشى باید حداقل 5 خط پر داشته باشد.
2. بهتر است سیم کارت و ممورى کارت را براى فرمت کردن در بیاورید.
3. بعد از فرمت ممورى ? برنامه ها و اطلاعات نصب شده در آن پاک می شوند.
4. هنگام فرمت بوسیله 3 کلید ? از شما تأئیدیه درخواست نمی شود . پس قبل از فرمت Back Up بگیرید.
توجه: ترفند فرمت کردن سیمبیان + اموزش کامل در ادامه مطلب.
فرمت کردن موبایل های سیمبیان(نوکیا)
روش فرمت کردن صحیح گوشی های موبایل سیمبیان که شامل کلیه گوشی های موبایل نوکیا میشود اگر نوکیا دارید حتما این اموزش رو در کامپیوتر خود ذخیره کنید تا در وقت نیاز به راحتی خودتون تعمیر گر موبایل خودتون باشید روش بسیار اسانی هستش!
تذکرات :
1. باطرى گوشى باید حداقل 5 خط پر داشته باشد.
2. بهتر است سیم کارت و ممورى کارت را براى فرمت کردن در بیاورید.
3. بعد از فرمت ممورى ? برنامه ها و اطلاعات نصب شده در آن پاک می شوند.
4. هنگام فرمت بوسیله 3 کلید ? از شما تأئیدیه درخواست نمی شود . پس قبل از فرمت Back Up بگیرید.
توجه: ترفند فرمت کردن سیمبیان + اموزش کامل در ادامه مطلب.
آموزش ها :
1. Safe Mode :
- دکمه مداد را نگه دارید و گوشى را روشن کنید و دکمه مداد را رها نکنید تا صفحه اصلی گوشی بیاید ? به این روش روشن کردن گوشی به طریق Safe Mode می گویند.
توضیحات : خیلی ها می پرسند از کجا بدونیم که گوشی به صورت Safe Mode بالا آمده ؟
پاسخ : در ظاهر تفاوتی ندارد ، اما نرم افزار هایی که در Autorun گوشی هستند دیگر بالا نمی آیند.
نرم افزار هایی که در Autorunهستند مانند : منشی تلفن و مدیریت تماس ها و پروفایل
2. فرمت ممورى کارت :
- گوشی را در حالت Safe Mode روشن کنید.
- در Menu قسمت Extras سپس قسمت Memory بروید و Options و سپس Format mem.Card را انتخاب کنید و ممورى کارت را فرمت کنید.
3. فرمت گوشى :
- ابتدا 3 کلید : سبز و * و 3 را همزمان نگه دارید و گوشى را روشن کنید ? این 3 کلید را انقدر نگه دارید که فرمت کردن شروع شود.در این روش Password عملاً Bypass میشه !
نکات :
- این روش بسیار مطمئن و بنیادی است که مخصوص Symbian 7 است.
- این روش در مورد گوشی های 7650 و 3650 و N-Gage و 6630 جواب نمی دهد.
4. برگرداندن فایل هاى INI از ROM به RAM گوشى ( که به اشتباه فرمت نامیده می شود ) :
توضیحات : در این روش فایل هاى INI که حاوى اطلاعات درباره چگونگى اجراى نرم افزار ها هستند ? از ROM گوشى که درایو Z است به گوشى برگردانده می شوند و به نوعى باعث ایجاد شرایط بعد از فرمت می شود.
- در صفحه اصلی گوشى ( جایى که شماره گیرى می کنید ) تایپ کنید : #7780#* ( از چپ به راست )
- از شما در مورد اطمینان درباره Factory Default سؤال می شود ? تائید کنید ( دکمه Yes )
- در مرحله بعد از شما Password گوشى سوال می شود ? به صورت پیش فرض 12345 است. آن را وارد می کنید و گوشى Factory Default یا فرمت کارخانه اى می شود.
نکات :
- اما در این روش گوشی فرمت نمی شود ! چون فایل هاى اجرایى در درایو های C و E باقى خواهند ماند و فقط فایل هاى INI بازیابى می شوند و حتى لیست Contact هم پاک نمی شود !
- حال برای فرمت کردن واقعی گوشی از همین روش استفاده کنید ولی به جای کد بالا از کد #7370#* ( از چپ به راست ) استفاده کنید
منبع: کمیاب آنلاین
Visual Effects افکت های بصری هستند که در درون ویندوز XP به طور پیش فرض گنجانده شده اند و شامل افکت های منوها ، سایه موس ، سبک های بصری موجود بر روی دکمه ها و سایه های آیکون ها می باشد. این افکت ها با این که کم هستند اما ممکن است بر روی سیستم های قدیمی به خوبی اجرا نشوند و علاوه بر آن از سرعت پردازش اطلاعات ویندوز بکاهند. پس در صورتی که چندان به زیبایی ویندوز خود اهمیت نمیدهید و سرعت ویندوز برای شما مهم تر است از این ترفند استفاده کنید.
بدین منظور:
1- بر روی My Computer راست کلیک کنید.
2- Properties را انتخاب کنید.
3- بر روی تب Advanced کلیک کنید.
4- در زیر Profemance بر روی دکمه Setting کلیک کنید.
5- در اینجا شما می توانید تمامی این افکت ها را کنترل کنید و به سلیقه خود آنها را غیرفعال کنید.
منبع: ایران هکرز
باز نمودن فایل های ضمیمه تنها نوع کلیک بر روی موس نمی باشد که می تواند مشکلات امنیتی متعددی را برای کاربران ایجاد نماید . کلیک بر روی لینک موجود در یک نامه الکترونیکی و یا صفحه وب نیز می تواند کاربران را به سمت یک وب سایت مخرب هدایت نماید . در این نوع سایت ها ، احتمال انجام هرگونه عملیات مخربی وجود خواهد داشت . پاک کردن هارد دیسک ، نصب یک backdoor که به مهاجمان این امکان را خواهد داد تا کنترل یک سیستم را بدست بگیرند ، نمونه هائی در این زمینه می باشد .
کلیک بر روی لینک های نامناسب ، می تواند کاربران را به سمت یک وب سایت نامناسب نظیر سایت های پرونوگرافی ، موزیک ها و یا نرم افزارهای سرقت شده و سایر محتویاتی که ممکن است برای کاربران مشکلاتی را به دنبال داشته باشد ، هدایت نماید . قبل از کلیک بر روی یک لینک ، می بایست نسبت به عواقب آن فکر کرد و هرگز جذب پیام های اغواکننده نگردید .