سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بسا کس که بامدادى را دید و به شامگاهش نرسید ، و بسا کس که در آغاز شب بر او رشک بردند و در پایان آن نوحه کنانش گریستند و دریغ خوردند . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :384
بازدید دیروز :178
کل بازدید :856231
تعداد کل یاداشته ها : 1319
103/9/9
11:37 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
آذر آموزش[45]
باسلام من در شغل تدریس کامپیوتر هستم و دراکثر شاخه های کامپیوتر فعالیت دارم

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

استفاده از Home Folder در شبکه (شماره 1191)

منبع: وب سایت it.myjigi.com

اگر شبکه ی شما دارای تعداد زیادی کلاینت است و قصد دارید یک پوشه به کلاینت ها اختصاص داده تا اطلاعات خود را در آن ذخیره کنند، چه می کنید؟ شاید این موضوع را در سایت دانشگاه خود هم دیده باشید که که تمامی کاربران فایل های خود را در یک پوشه ی خاص قرار می دهند. راه حل بسیار ساده است. استفاده از Home Folder.

در ابتدای امر بر روی کامپیوتر مورد نظر(که می تواند کامپیوتر سرور باشد) یک پوشه را به اشتراک بگذارید. این پوشه، پوشه ای خواهد بود که تمامی کاربران اطلاعات خود را در آن خواهند ریخت.

سپس باید سری به کامپیوتر های کلاینت بزنید. بر روی My computer کامپیوتر کلاینت راست کلیک کرده و Manage را انتخاب کنید. Local user and group را انتخاب کرده و وارد قسمت User شوید تا به کاربران کامپیوتر دسترسی پیدا کنید. بر روی کاربر مورد نظر راست کلیک کرده و Properties بگیرید. وارد تب Profile شوید. در قسمت Home Folder، گرینه ی دوم یعنی Connect را انتخاب کنید. نامی که مایلید به درایوتان اختصاص داده شود را انتخاب، و سپس آدرس کامپیوتر سرور را که فولدر اصلی را بر روی آن Share کردید، وارد کنید.( به این نوع آدرس دهی، آدرس دهی UNC می گویند) به این صورت خود کامپیوتر فولدر مورد نظر را Map می کند و در My computer کلاینت مشاهده خواهد شد. در این شکل به صورت واضح فرایند را مشاهده می کنید. (در داس نیز می توانید با دستور Net use کاری مشابه را انجام دهید)

قسمت User Profile هم کاربرد های خاص و البته مفیدی دارد که شاید در آینده بیشتر از آن گفتیم.

بدیهیست که اگر بخواهید تک تک پشت هر کلاینت بنشینید و این فرایند را تکرار کنید، کاری ملال آور خواهد شد. شما می توانید با استفاده از پنجره ی کنسول، هر قسمت از کامپیوتر های کلاینت را که خواستید، در کامپیوتر خودتان هم داشته باشید. به عنوان مثال می توانید همین مسیر بالا را بدون نشستن پشت کامپیوتر کلاینت، و از پشت کامپیوتر خودتان انجام دهید.

برای این کار از پنجره ی Run، دستور mmc را تایپ کنید تا پنجره ی کنسول باز شود. از منوی File، گزینه ی Add/Remove snap-in را انتخاب کنید. با زدن دکمه ی Add، مشاهده خواهید کرد که می توانید به تمامی قسمت های کامپیوتر کلاینت متصل شوید. در این پست خاص، گزینه ی Local user and group را انتخاب کرده و در صفحه ی باز شده با انتخاب گزینه ی Another computer، آدرس کامپیوتر کلاینت با وارد کنید. خواهید دید که تمام کار های بالا را می توانید به صورت مستقیم از طریق کامپیوتر خودتان انجام دهید.

این شکل مراحل انجام کار را نشان خواهد داد. مسلمن با کمی کنجکاوی در این قسمت، به موارد های جالبی بر خواهید خورد!

از مزایای این کار، امنیت بالاتر، بک آپ گیری راحت تر و دسترسی ساده تر به فایل های مهم کلاینت ها می باشد.

از آنجایی که بنده اطلاعاتم را از ویندوز XP به ویستا upgrade نکرده ام، از دوستانی که به صورت حرفه ای با ویستا کار می کنند، دعوت می کنم در صورت تمایل مطالبشونو از این سکو منتشر کنند.

 


  
  

با guerrillamail یک ایمیل موقت بسازید (شماره  1190)

منبع: pcdownload.com

تقریباً همهء سایت های اینترنتی به هنگام ثبت نام پست الکترونیکی فرد را طلب می کنند . بعضی اوقات کاربر برای استفاده از سایتی ناچاراً در آن ثبت نام می کند؛ در بیشتر موارد فرد یک آدرس غیر واقعی مثلاً aazfsfdsg@yahoo.com را وارد میکند ولی برای ثبت نام در بعضی سایت ها نیاز به یک آدرس معتبر از خودمان داریم . ایمیل موقت به ما کمک میکند که در سایت های نوع دوم بدون استفاده از آدرس ایمیل اصلی خود قادر به ثبت نام باشیم .

 

با استفاده از  GuerrillaMail.com میتوانیم یک ایمیل موقت بسازیم . برای ساخت یک ایمیل موقتی  کافیست در فرم ایجاد شده نام دلخواه خود را وارد کنید ؛ مثال : Diggerfa@guerrillamail.com . همچنین میتوانید روی نام تصادفی کلیک کنید تا سیستم به صورت اتفاقی آدرس ایمیلی به شما اختصاص دهد . عمر این ایمیل های موقتی تنها 1 ساعت است که البته قابلیت تمدید دارد . در این سایت نمیتوانید نامه ای بفرستید بلکه فقط میتوانید به ایمیل های دریافت شده پاسخ دهید . در این سیستم ویرایشگر متنی وجود ندارد به همین خاطر فقط میتوان به صورت کاملاً ساده نوشت .

 


87/8/10::: 1:0 ص
نظر()
  
  

آموزش دست کاری فایلهای jarترفند موبایل (شماره 1189)

منبع: میهن دانلود

میخوام آموزش دست کاری فایلهای جاوا را یادتون بدم.
ابتدا شما باید برنامه winrar رو در داخل کامپیوتر خود باز کنید.
ابتدا بر روی فایل jar. راست کلیک کنید.
و گزینه open with را انتخواب کنید. و فایل jar. را با برنامه winrar باز کنید.
بعد از باز شدن پنجره جدید فایل ها و فولدر های زیادی رو میبینید.
ممکن است در برنامه های مختلف تعداد فایلها و فولدر ها تفاوت داشته باشد.
پوشه ****-INF در تمام برنامه ها و جود دارد . دا خل پوشه ****-INF شوید .MANIFEST.MF را باز کنید که اطلاعات برنامه در انجا وجود دارد.

توجه: برای خواندن ادامه ترفند موبایل به ادامه مطلب مراجعه کنید

از قبیل
Manifest-Version
ورژن ادیتور
و
MicroEdition-Configuration:
سازنده ادیتور
MIDlet-Name:
نام ادیتور
Created-By:
شرکت سازنده برنامه
MIDlet-Icon:
آدرس آیکون
MI Dlet-Vendor:
کارخانه سازنده
MIDlet-Version:
ورژن برنامه
MicroEdition-Profile:
ورژن ادیتور
و...........
که به وسیله این ها می توانید نام و ... دیگر برنامه را در داخل گوشی عوض کرد
کا برای ادیت کردن اینها باید فایل رو از پوشه بیرون کشید و در داخل ویندوز به صورت txt ادیت کرد و دوباره وار پوشه کرد . توجه نام فایل را عوض نکنید.

و حالا از داخل پوشه بر میگردیم و به قسمت اول میرسیم .
فایل icon.png آیکون برنامه است .
و...
که در برنامه های مختلف ممکن است چیز های دیگری وجود داشته باشد.
و تمامی عکس های در اینجا و جود دارد بیشتر png. می باشد که میتوانید انها را تغیر دهید.
بقیه فایلها رو نمی دونم چی هست فهمیدم میگم..


  
  

Rss چیست (قسمت سوم) (شماره 1188)

 

منبع shell32.net

 

بولتن‌نویسی‌

 

اگر بخواهید در سایت وب خود قابلیت RSS را بگنجانید، هیچ نیازی به سرور آنچنانی یا نرم‌افزارهای گران‌قیمت ندارید. تقریباً تمام ابزارهای وبلاگ‌سازی و مدیریت محتوا می‌توانند بدون هیچ زحمتی برای شما RSS تولید کنند. هر وقت اطلاعات جدیدی را به سایت خود پست کنید، بولتن شما به طور خودکار در یک فایل جداگانه بروز خواهد شد.

 

وقت عمل

 

نحوه استفاده از RSS وبلاگ ها
برای اینکه اولین تجربه استفاده از RSS یک وبلاگ را داشته باشید ما شما را قدم به قدم راهنمایی میکنیم تا شما هم به جمع استفاده کنندگان RSS بپیوندید . در این آموزش ما از یک RSS READER آنلاین استفاده خواهیم کرد .
1-
در این مرحله شما نیاز به یک اکانت جیمیل دارید تا بتوانید از GOOGLE READER استفاده کنید . به صفحه اصلی گوگل بروید و SIGN IN کنید تا گوگل ، شما را شناسایی کند . حالا به آدرس HTTP://WWW.GOOGLE.COM/READER بروید تا وارد صفحه RSS READER گوگل شوید .
2- RSS
هر وبلاگ با نمایش یک لینک در وبلاگ نشان داده شده است . به یک وبلاگ بروید و لینک RSS آن را با کلیک راست COPY کنید . بطور مثال من RSS یک وبلاگ نمونه را با آدرس HTTP://GLIMCHE.PERSIANBLOG.COM/RSS.XML کپی کردم .
3-
حالا در صفحه GOOGLE READER ، در قسمت آدرس RSS را در جعبه جستجوی بالای صفحه واردکنید و ENTER را بزنید . گوگل با استفاده از لینک معرفی شده ، آخرین پستهای سایت مذکور را به شما نمایش میدهد. برای اینکه این RSS به مجموعه RSS های شما اضافه شود دکمه SUBSCRIBE را فشار دهید .
شما یک RSS را با موفقیت به GOOGLE READER خود اضافه کردید . برای سایر سایت ها نیز میتوانید عمل فوق را تکرار کنید.

 

حذف یک RSS :

 

برای حذف کردن یک RSS از لیست RSS های خود در GOOGLE READER دکمه EDIT SUBSCRIBTIONS را در بالای صفحه فشار دهید . لیستی از RSS های شما در کادر بالای صفحه به نمایش در خواهد آمد . روی RSS مورد نظر کلیک کنید و دکمه UNSUBSCRIBE را فشاردهید تا این لینک از RSS های شما حذف گردد.


  
  

منبع shell32.net 

اطلاعات بیشتر

 خیلی‌ها وسوسه می‌شوند که درباره هر چیزی و هر کسی خبر جمع کنند، اما این کار زیاد هم خوب نیست،چون آخرش چیزی نمی‌ماند جز یک عالم خبر و حرف و حدیث. تا بیایید تمام خبرها و اطلاعات رسیده را بخوانید، موقع بروز شدن می‌شود و روز از نو و روزی از نو. دوباره باید خبرهای جدید را بخوانید. به جای جمع کردن همه نوع خبر، فقط در سایت‌هایی مشترک بشوید که اطلاعات ارزشمند و قابل توجهی دارند و به تدریج سایت‌های کم‌استفاده را از فهرست خود پاک کنید. برای تفکیک و دسته‌بندی اطلاعات، از هر ابزاری که برنامه در اختیارتان گذاشته استفاده کنید. حتی شاید بهتر باشد سایت‌های کم اهمیت‌تر را در یک دسته جمع کنید تا همچنان قابل جستجو باشند، ولی هر دفعه که برنامه را اجرا می‌کنید بی‌جهت حجمی از اطلاعات را به کامپیوترتان سرازیر نکنند. برای این منظور، ابزار جستجو بهترین یار شما خواهد بود. در این راستا، سرویس اینترنتی BLOGLINES خیلی خوب است. با این سرویس می‌توانید با اطمینان کامل به دنبال (مثلاً) آخرین خبرها درباره دادگاه مایکروسافت بگردید، بدون این که میان هزاران خبر رنگارنگ سردرگم شوید  

عطش خبر

برای یافتن و خواندن بولتن‌ها دو روش عمده وجود دارد. روش اول که بسیار بدیهی‌ به نظر می‌رسد این است که به سراغ سایت مورد نظر رفته و به دنبال قسمت بولتن خبری آن سایت بگردید. رایج‌ترین راه برای نشان دادن این بولتن‌ها، نمایش دکمه نارنجی رنگ کوچکی است که عبارت XML روی آن نوشته شده، ولی بعضی سایت‌ها هم مستقیماً یک لینک متنی (غالباً با نوشته‌ای به صورت RDF یا (ATOM را برای این منظور نمایش می‌دهند. در برنامهFEEDDEMON و بسیاری دیگر از برنامه‌های غیررایگان گردآوری خبر، وقتی URL صفحه اصلی سایت را به برنامه می‌دهیم، خودشان قسمت بولتن را پیدا و به فهرست اضافه می‌کنند.در هر برنامه‌ای، اضافه کردن بولتن به فهرست بولتن‌هایی که برای خود تهیه کرده‌اید به شیوه متفاوتی انجام می‌شود. بعضی برنامه‌ها، از جمله NEWSGATOR ، به طور خودکار به منوی محتوایی اینترنت اکسپلورر (منویی که با کلیکِ راست ظاهر می‌شود) اضافه می‌شوند. بعضی دیگر، از کاربر می‌خواهند که خودش لینک را انتخاب کند و به صحنه بیاورد. در این برنامه‌ها کافی است روی لینک مربوطه کلیکِ راست کرده و با انتخابSHORTCUT ، گزینه NEW FEEDS را باز کنید. درFEEDDEMON ، این قسمت در منوی FILE گزینه NEW آمده است. با انتخاب گزینه I WILL ADD THE URL OF THIS NEWSFEED آدرس مربوطه را در کادر مقابل بنویسید یا بچسبانید. بعد از تعیین نام برای این بولتن جدید، روی دکمه‌های OK کلیک کنید تا به صفحه اصلی برنامه برگردید.تنها موردی که باید دقت داشته باشید این است که ببینید سایتی که مشترک آن شده‌اید محدودیتی در تعداد دفعات دسترسی به خبرها گذاشته است یا نه. به عنوان نمونه، SLASHDOT نمی‌گذارد بیشتر از حد معینی در هر ساعت به خبرهایش دسترسی پیدا کنید 


87/8/7::: 1:0 ص
نظر()
  
  

Rss چیست (قسمت اول) (شماره 1186)

منبع shell32.net

RSS به قولی سرنام REALLY SIMPLE SYNDICATION و به قول کمی حرفه‌ای‌ترها سرنام RDF SITE SUMMARY است. ولی RSS سرنام هر چه باشد، پدیده‌ای است که امکان جمع‌آوری اطلاعات و اخبار را از سایت‌های مختلف فراهم می‌کند بدون این که مجبور باشید از این سایت به آن سایت سر بزنید. ویژگی RSS هم مثل بقیه تکنولوژی‌های خوب، در سادگی آن است :یک فرمت سریع و استاندارد، شبیه همان بولتن‌های خبری است منتها به شکل الکترونیک. امروزه اکثر سایت‌های وب مهم به این بولتن‌ها مجهز هستند، از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا سایت‌های خبرگزاری‌های بزرگ دنیا. برای گرفتن این بولتن‌ها کافی است نرم‌افزار مناسب این کار را در اختیار داشته باشید و بولتن مورد نظر را مشترک شوید. شاید فکر کنید خواندن خبرها که کاری ندارد، به صفحه اصلی سایت می‌رویم و خبرها را می‌خوانیم. اما حالتی را در نظر بگیرید که بخواهید 50 سایت مختلف را ببینید و تازه معلوم نیست این سایت‌ها اصلاً خبر جدیدی داشته باشند یا نه. با RSS نیازی نیست به 50 تا سایت سر بزنید. کامپیوتر شما به طور خودکار و با زمان‌بندی مشخص با این سایت‌ها تماس می‌گیرد و جدیدترین خبرها و اطلاعات را دانلود می‌کند. بنابراین، فقط از یک پنجره می‌توانید تمام اتفاقات روز را مشاهده کنید. بدین ترتیب هم در وقت‌تان صرفه‌جویی کرده‌اید، و هم در این همه اطلاعات اضافی که در وب وجود دارد گرفتار نشده‌اید.



 انتشار و جمع‌آوری

 

RSS به دو شکل ایفای نقش می‌کند: وقتی که خودتان اطلاعاتی دارید که می‌خواهید منتشر کنید و در اختیار دیگران قرار دهید، کار <نشر> یا SYNDICATION را انجام می‌دهد و زمانی که بخواهید اطلاعاتی را به دست آورده و مورد استفاده قرار دهید، کار <گردآوری> یا AGGREGATION را برعهده می‌گیرد. ابتدا به نقش گردآوری RSS می‌پردازیم و بعد توضیح می‌دهیم که چگونه بولتنی خبری درست کنید که دیگران بتوانند بخوانند.هیچ‌کس نیاز ندارد هر روز تمام خبرهای دنیا را بخواند، بلکه هر کسی بسته به علاقه، شغل، یا وظیفه‌ای که دارد فقط بعضی از خبرها را می‌خواند. برای این منظور به یک ابزار گردآوری احتیاج داریم که بتواند به طور خودکار به سراغ سایت‌هایی برود که به اشتراک آنها درآمده‌ایم.ابزارهای گردآوری در بازار و اینترنت فراوان یافت می‌شود، هم رایگان و هم غیررایگان، هم مستقل و هم الحاقی (از جمله NEWSGATOR که برای 2003OUTLOOK طراحی شده است). یکی از این برنامه‌هاFEEDDEMON نام دارد. این برنامه، یکی از ابزارهای گردآوری اخبار است که به صورت مستقل کار می‌کند و غیررایگان است.

 

کدام ابزار گردآوری خبر از همه بهتر است‌ ؟
درست است که ما FEEDDEMON را خیلی دوست داریم، ولی برنامه‌های دیگری هم وجود دارند :
SHARPREADER :
این برنامه رایگان است و ظاهری شبیه به OUTLOOK EXPRESS دارد. به راحتی می‌توان با آن در اینترنت گشت زد، یعنی به عنوان مرورگر نیز قابل استفاده است. WWW.SHARPREADER.COM
NEWSGATOR :
برنامه‌ای الحاقی که داخل MICROSOFT OUTLOOK می‌نشیند و امکان مشاهده نامه‌ها و خبرهای پست‌شده را به طور همزمان برای شما فراهم می‌سازد. WWW.NEWSGATOR.COM
BLOGLINES :
روی وب کار می‌کند. پس بنابراین رابط کاربری آن خیلی آزاردهنده است. ولی خوبی آن این است که از هر کجای دنیا و با هر کامپیوتری می‌توانید به خبرهای خود دست پیدا کنید. WWW.BLOGLINES.COM

 

ابتدا گزیده اخبار

 

خیلی بد می‌شد اگر مجبور بودیم بعد از خواندن تمام یک خبر تازه متوجه بشویم که به آن خبر علاقه داشته‌ایم یا نه. بسیاری از سایت‌ها چکیده خبرها را در بولتن‌های RSS قرار می‌دهند و بسیاری دیگر عکس‌ها و تصاویر را حذف می‌کنند و یک سری از سایت‌ها، خلاصه خبرها را با جمله‌بندی متفاوتی روی RSS می‌گذارند. خوبی این خلاصه‌ها این است که مستقیم به سراغ همان خبری می‌روید که علاقه دارید بدانید، نه این که ابتدا به صفحه شروع سایت بروید و از آنجا تازه نگاه کنید ببینید خبر جدیدی وجود دارد یا نه. اگر قابلیت RSS فقط در همین یک مورد بود، باز هم بی‌نهایت به درد می‌خورد (در واقع بسیاری از مردم فقط به دنبال همین یک چیز هستند). ولی قابلیت‌های RSS فراتر از این چیزها است. از آنجا که برنامه گردآوری خبر به تمام اطلاعات دسترسی دارد، این امکان فراهم است که در میان آنها جستجو کرده و آن چه را شما خواسته‌اید برایتان بیاورد. سایت‌های چونFEEDSTER.COM امکاناتی دارند شبیه به GOOGLE که در میان سایت‌های مورد‌حمایت خود به جستجو می‌پردازند. با این تفاوت که به طور خودکار در فواصل زمانی مشخص جستجو را تکرار کرده و تازه‌ترین اطلاعات را در اختیار شما می‌گذارند.

 


  
  

آموزش ریست کردن گوشی های اطراف با استفاده از بلوتوث ترفند موبایل (شماره 1185)

منبع: میهن دانلود

روشی را که توضیح می دهم در واقع هک کردن گوشی نیست بلکه باگی است که فقط در گوشی های نوکیا وجود دارد و در آنها عمل می کند.

- برای شروع ابتدا text - حتی می توانید متن il[Tab]sat[Tab].com را در notepad نوشته و ذخیره کنید. منظور از [Tab] فشردن کلید Tab است.

- این فایل متنی را توسط بلوتوث یا اینفرارد و یا USB به گوشی انتقال دهید.

- فایل را در گوشی باز کرده و توسط دکمه pen متن مورد نظر را انتخاب و در همان حال دکمه copy را بزنید.

- به قسمت connect/Bluetooth گوشی رفته و در قسمت My phone"s name این متن را past کنید. پس از این کار مشاهده خواهید کرد که یک به هم خوردگی در قسمت نام بلوتوث وجود دارد.

- بعد از این هر کسی بخواهد توسط بلوتوث شما را بیابد گوشی اش ریست خواهد شد.

 

مزایا: روش بسیار موثری است تا از ورود ویروسها به گوشی خود رهایی پیدا کنید. آن هم بدون اینکه نرم افزار خاصی نصب کنید و بدون اینکه به گوشی ارسال کننده ویروس آسیبی برسانید.

 

معایب: فقط در گوشی های نوکیا این عمل موثر است. و هنگامی که قصد رد و بدل کردن اطلاعات با دوست خود توسط بلوتوث را دارید باید این اسم را عوض کنید.

 


  
  

منبع: شل32

با استفاده از ترفندی که یاد می گیرید ، می توانید بدون نیاز به نرم افزار خاصی در یاهو بوت نشید و با خیال راحت چت کنید.

 

 

برای این کار میبایست کدهایی که شمارو بوت می کنن فیلتر کنید.

برای این کار به شاخه Program Files/Yahoo!Messenger/filter1.txt بروید و فایل filter1.txt را باز کنید و کد مقابل وارد کنید ,url,onLoad=, که در بعضی سیستم ها باید با یک , و یک فاصله بعد از این کارکتر این کار رو بکنید ! با این کار شما بوتر هارو غیر فعال می کنید.

 


  
  

ارسال ویبره با اس ام اس ترفند جدید و جالب موبایل (شماره 1183)

منبع: میهن دانلود

طبق این توضیحات می تونید دیگه خودتون ویبره(حتی همراه با تولید صدا)بسازید و نکته ی مهم اینه که میتونید این ویبره ها رو با یک اس ام اس بفرستید و طرف با باز کردن اس ام اس ضد حال بخوره.در ضمن فقط روی سونی اریکسون جواب میده.

اول مسیر زیر رو برید:

Start>all programs>accessories>Notepad

خط اول(BEGIN:IMELODY)و خط آخر (END:IMELODY) شروع و پایان کار برنامه رو مشخص میکنند.

- خط دوم و سوم هم که نباید کار خاصی انجام بدهند چون اطلاعات درباره کلاس و برنامه هستند.(ولی باید نوشته شوند.)

خط دوم: VERSION:1.2

خط سوم : FORMAT:CLASS1.0

در خط چهارم (NAME) شما میتوانید یک نام برای کار قرار دهید.(مثلا : NAME:Mostafa )

در خط پنجم (COMPOSER) شما نام برنامه نویس رو قرار می دهید.(مثلا :COMPOSER:www.Mihandownload.com )

توجه : می توان خط 4و5 رو حذف کرد ، پس برای کاهش حجم به جای خط 3 و 4 قسمت های زیر رو قرار بده.

خط بعدی(همون خط سوم ) یعنی BEAT: شما سرعت کار رو تعیین میکنید(محدودیت بین 25 - 900 که خود اعداد را هم قبول می کند.)

خط بعدی( MELODY )هم که در اصل روتین برنامه هستش و اصل کنترل ویبره و... در این قسمت انجام میشه.

در قسمت MELODY:

میتوان با کمک vibeon , vibeoff ویبره را فعال یا غیر فعال کرد.

با کمک دستورات backon و backoff میتوان صفحه نمایش رو خاموش و روشن کرد.

با دستورات ledon , ledoff می توان مادون قرمز رو روشن و خاموش کرد.

با استفاده از *بعد از vibeon یا vibeoff می توان طول و مدل ویبره رو مشخص کرد. به عنوان مثال :vibeon*7b1 که بسته به طول BEAT یک ویبره بلند میزند(اعداد برعکس هستند یعنی 1 بلند و تا 5 کوتاه میشوند.)

آموزش قسمت جلوی دستور vibeon/off :

بعد از دستور vibeon/off سه کاراکتر قرار میگیرد که با علامت * از خود دستور جدا میشود.

کاراکتر اول : این عدد زیر و بمی صدا را مشخص میکند و می توان از اعداد 1 تا 7 استفاده کرد.

نکته : خود عدد 7 فقط برای ویبره استفاده می شود و هیچ صدایی تولید نمیکند.

کاراکتر دوم : این کاراکتر برای تن صدا استفاده میشود و می توان از a تا g را استفاده کرد.

نکته : کاراکتر c با عدد 7 نیز صدا تولید میکند.(علت رو نمی دونم)

کاراکتر سوم : این عدد برای تعیین طول ویبره و صدا به کار می رود. از 1 تا 5 قابل استفاده است.

عدد 1 بلندترین حالت و تا 5 حالت نزولی دارد(5 کوتاهترین حالت)

نکته : در صورتی که از عدد 5 بیشتر قرار دهید از آن دستور به بعد اجرا نخواهد شد.

 

سهی کنیدقسمت هایی رو (از خط MELODY) که نوشتید در پرانتز بزارید و قبل از این پرانتز برای تولید صدا از کدهایی

مثل 7c2 یا 7g5 میشه استفاده کرد.

برای ایجاد حلقه هم از @ استفاده میشود.(یعنی آخر خط MELODY از @ اسفاده کن و بعد از اونم یه عدد مثلا 0 رو بذار)

توجه کنید که اگر قسمتی از کد رو اشتباه وارد کنید مثلا vibeon*7a6 چون کامپایلر ندارد از آن قسمت به بعد اجرا نخواهد شد.

توجه: کدهایی که وارد میکنید CaseSensitive هستند یعنی به حروف کوچک و بزرگ حساسیت دارند

حالا سیو کنید

موقع سیو کردن باید این طوری بنویسین

exampel.imy

به جای example هرچی می خوای بنویس اما بقیه اش ثابته.

به نقطه قبل از imy توجه کنید!

بعد از سیو کردن و حتما بعد از سیو کردن روی آیکون اون بایستسد باید حجم اون بیشتر از 137 بایت نشه وگرنه با اس ام اس نمیشه فرستادش.

این ویبره ها و ویبره هایی رو که ساختین تو قسمت audio(صدا ) گوشی ذخیره کنین

برای دیدن ساختار اونایی که براتون فرستادم روشون دابل کلیک کنین و بعد Notepad رو انتخاب کنین و OK بدین.

اینم چند تا مدل:

BEGIN:IMELODY

VERSION:1.2

FORMAT:CLASS1.0

BEAT:150

MELODY:V1*7b5(ledonbackonvibeonr5ledoffbackoffvibe offr5@0)

END:IMELODY

دومیش :

BEGIN:IMELODY

VERSION:1.2

FORMAT:CLASS1.0

BEAT:900

MELODY:V1*7b5(ledonbackonvibeonr5ledoffbackoffvibe offr5@0)

END:IMELODY  

بعدی :

BEGIN:IMELODY

VERSION:1.2

FORMAT:CLASS1.0

BEAT:56

MELODY:V1*7b5(vibeonr5vibeoffr5vibeonr5vibeoffr2@1 01)

END:IMELODY

اینم آخریش :

BEGIN:IMELODY

VERSION:1.2

FORMAT:CLASS1.0

BEAT:200

MELODYledoffbackoffvibeonr5vibeoffledonbackonr5@ 200)

END:IMELODY


  
  

کدهای مخفی گوشی iphone (شماره 1182)

منبع: میهن دانلود

اگر iPhone را برترین گوشی حال حاضر دنیا ندانیم ، حدأقل میتوان آن را یکی از برترین گوشی های موجود در جهان دانست. iPhone و پس از آن iPhone نسل سوم ، یکی از ابتکارات شرکت اپل بود که با استقبال بی سابقه ای روبرو شد. ظاهر بسیار شیک و زیبا، توانمندی های فنی متعدد ، صفحه لمسی چندگانه و بسیاری از نکات مثبت دیگر باعث شده است تا iPhone به یک گوشی محبوب در میان کاربران تبدیل گردد. iPhone نیز ترفندهای مختلفی دارد که هم اکنون قصد داریم کلیه کدهای مخفی این گوشی را برای شما بازگو کنیم. با بهره گیری از این کدها میتوانید به اعماق iPhone دسترسی پیدا کنید.

دقت نمایید کدها را از چپ به راست وارد نمایید ؛

 

به صفحه وارد کردن شماره بروید. سپس کد *#12345#3001* را وارد کرده و Call را لمس کنید. وارد قسمتی به نام Field Mode خواهید شد. در Field Mode میتوانید اطلاعات درونی آیفون را مشاهده کنید. اطلاعات تخصصی پیرامون شبکه ، باتری و نظایر آن.

 

کد #06#* به مانند سایر گوشی ها شماره سریال IMEI آیفون شما را در اختیارتان قرار میدهید. با استفاده از این شماره و بهره گیری از این ترفند میتوانید به اصل بودن آیفون خود پی ببرید.

 

#777* را وارد کرده و Call را لمس کنید. بالانس مالی خود را در سیم کارت مورد استفاده مشاهده می نمایید (فقط مخصوص اپراتور AT&T در آمریکا).

 

#225* را وارد کرده و Call را لمس کنید تا صورت حساب مالی خود را مشاهده کنید (فقط مخصوص اپراتور AT&T در آمریکا).

 

#646* را وارد کرده و Call را لمس کنید. میزان دقایق مانده و استفاده شده در سیم کارت مورد استفاده را مشاهده می نمایید (فقط مخصوص اپراتور AT&T در آمریکا).

 

#21#* را وارد کرده و Call را لمس کنید. با اینکار (ترفندستان) تنظیمات مربوط به Call Forwarding یا عملیات ارجاع تماس را مشاهده خواهید کرد. این تنظیمات شامل فعال یا عدم فعال بودن Call Forwarding در Voice، Data، Fax، Sms، Sync، Async، Packet Access و Pad Access میشود.

 

#30#* را وارد کرده و Call را لمس کنید. این کد جهت چک نمودن خط تماس به کار میرود.

 

#76#* را وارد کرده و Call را لمس کنید. فعال یا عدم فعال بودن خط تماس را مشاهده خواهید کرد.

 

#43#* را وارد کرده و Call را لمس کنید. این کد فعال بودن یا نبودن قابلیت انتظار مکالمه Call Waiting را مشخص میکند. این تنظیمات شامل (ترفندستان) فعال یا عدم فعال بودن Call Waiting در Voice، Data، Fax، Sms، Sync، Async، Packet Access و Pad Access میشود.

 

#61#* را وارد کرده و Call را لمس کنید. این کد جهت چک نمودن شماره برای تماس های پاسخ داده نشده به کار میرود. نمایش شماره برای تماس های تلفنی ارجاعی هنگامی که یک تماس پاسخ داده نمیشود. این تنظیمات شامل فعال یا عدم فعال بودن این موضوع در Voice، Data، Fax، Sms، Sync، Async، Packet Access و Pad Access نیز میشود.

 

#62#* و #67#*و #33#* نیز هر یک به ترتیب به بررسی تنظیمات گوشی به هنگام ارجاع تماس در زمان خارج از دسترس بودن سرویس ، اشغال بودن خط و انتقال خط میپردازد. این تنظیمات نیز شامل Voice، Data، Fax، Sms، Sync، Async، Packet Access و Pad Access میشود.

 


87/8/2::: 1:0 ص
نظر()
  
  
<      1   2   3   4   5   >>   >